Model Lauren Hunter Daman, canlı yayında kendisini cinsel organından vurdu

Cinsel içerikli sitelere para karşılığında video çeken bir model canlı yayını açtıktan sonra herkesin gözü önünde kendisini cinsel organından vurdu.

Model Lauren Hunter Daman, canlı yayında kendisini cinsel organından vurdu

ABD'de cinsel içerikli sitelere para karşılığında video çeken bir modelin başına açtığı canlı yayında inanılmaz bir olay geldi. Lauren Hunter Daman isimli model, cinsel içerikli bir canlı yayın yaptığı sırada yanlışlıkla kendisini cinsel organından vurdu.

Süperhaber’in haberine göre, ABD'nin Connecticut eyaletinin Thomaston kentinde yaşanan bir olay dünya üzerinde dehşete düşürdü.

Cinsel içerikli bir platform için çeşitli içerikler hazırlayan 27 yaşındaki Lauren Hunter Daman isimli model, yatak odasında ölü olarak bulundu. İddialara göre Daman, cinsel içerikli site için video hazırlıyordu ve silah bir anda ateş aldı.

Vurulma kameralar kayıttayken oldu

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları inceleme sonucunda kadını yatağında kanlar içerisinde buldu. Olayla ilgili açıklama yapan sağlık görevlisi, "Yatağında silahla oynadığı sırada kendisini vajinasından vurmuş" ifadelerini kullandı.

Daman'ın kendisini vajinasından vurduğu anlarda kameraların da kayıtta olduğu iddia edildi.