Mor ve Ötesi, Küçükçiftlik Park'ta unutulmaz bir gece yaşattı

Her daim zamanın ötesinde müzikler yapan, imza attıkları işlerle çıtayı hep daha da yukarılara taşıyan mor ve ötesi, 14 Eylül Cumartesi akşamı rock müziğin kalesi KüçükÇiftlik Park'ta 10.000'den fazla hayranıyla buluşarak Türk rock müziğine damga vuran bir performansa imza attı.

Mor ve Ötesi, Küçükçiftlik Park'ta unutulmaz bir gece yaşattı

Sevenlerine muhteşem bir sahne prodüksiyonu ve sürprizler hazırlayan mor ve ötesi, “Dünya Yalan Söylüyor”  albümünün ikonik şarkılarından “Cambaz”da gruba cümbüşüyle Ozan Tügen eşlik etti.

Replikas grubunun geçtiğimiz ay hayatını kaybeden solisti Gökçe Akçelik’in anısına “Ömür Sayacı” şarkısını seslendirerek duygusal anlar yaşatan mor ve ötesi, “Live Forever” ile 15 yıl sonra yeniden birleşen, önümüzdeki dönem turnesi şimdiden sold out olan Oasis’e de grubun gitaristi Kerem Özyeğen’in vokalistliğinde selam çaktı.

Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla gerçekleşen konser, binlerce müzikseverin bir ağızdan seslendirdiği şarkılarla hafızalara kazındı.

14 Eylül Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta bir araya gelen 10.000’den fazla müziksever, ülkemizin efsanevi grupları arasında sarsılmaz bir yere sahip olan mor ve ötesi’nin enerjik performansına coşkuyla eşlik etti. Grubun benzersiz performansının muhteşem sahne prodüksiyonuyla birleştiği konser, müzikseverlere görsel ve işitsel bir şölen sundu.

mor ve ötesi’nin solisti Harun Tekin’in güçlü vokali, Kerem Özyeğen’in gitar soloları, Burak Güven’in bas gitarı ve Kerem Kabadayı’nın etkileyici davul performansı gece boyunca hayranları etkisi altına aldı.

1995 yılından beri Türkiye'nin rock müzik sahnesinde devrim niteliğinde işler yapan grup,Türkçe rock müziğe damga vuran ikonikleşmiş şarkılarını alanı dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi.