Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti belli oldu

İtalya'nın sevilen kanalı Canale 5'in 'Verissimo' isimli talk show programına 6 ay sonra tekrar konuk olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Oyuncu Neslihan Atagül, 2016 yılında Kadir Doğulu ile dünyaevine girmişti. 4 aylık hamile olan Atagül, bebeğinin cinsiyetini katıldığı programda ilk kez açıkladı.

Atagül, İtalya’nın sevilen kanallarından Canale 5'in ‘Verissimo’ isimli talk show programına 6 ay sonra tekrar konuk oldu.

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Neslihan Atagül, sevenlerinin haberini duymak için sabırsızlandığı bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı.

Shakira, Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü birçok ismi konuk olarak ağırlandığı programa Neslihan Atagül, 6 ayın ardından ikinci kez konuk oldu.

Programda bebek sahibi olacağını öğrendiğinde ailesinin ve kendisinin yaşadığı heyecanı anlatan Atagül, “Oğlunuza katmak istediğin şey ne olur?” sorusuna karşılık olarak "Kendi olabilmeyi, ülkesini sevmeyi ve dünyadaki tüm medeniyetleri keşfedebilme heyecanını" ifadelerinde bulundu.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün programda giydiği Valentino imzalı kıyafet, sevenleri tarafından büyük bir ilgi görürken binlerce beğeni ve yorum aldı.