Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı? İddialara son noktayı koydu!

Birlikte rol aldıkları 'Yasak Elma' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan hakkında 'ayrılık' haberleri bitmiyor. Yakışıklı oyuncu, son günlerde yeniden gündem olan iddiaya son noktayı koydu.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı? İddialara son noktayı koydu!

Yağmur Tanrısevsin ile birlikte 'Kalp Yarası' dizisinde başrolü paylaşan Gökhan Alkan, önceki gün Etiler'de bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Dizi çekimlerinden dolayı uzun süredir Antakya'da olan yakışıklı oyuncu, “Artık ben fahri Antakyalı oldum desem yeridir herhalde. İnsanı da, tarihi de, yemekleri de bir başka” dedi.

Nesrin Cavadzade cevabı

Gökhan Alkan (33), kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Nesrin Cavadzade (39) ile bir süredir haklarında çıkan 'ayrılık' haberlerine de açıklık getirdi.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre Gökhan Alkan, “Sanırım ben burada değilim diye bu tarz dedikodular çıkıyor ama biz çok mutluyuz. Çok şükür ki her şey yolunda” diyerek, söz konusu iddiaları yalanladı.

"O yar benim, kime ne"

Oyuncu çiftin şiddetli bir tartışma sonrasında ayrılık kararı aldığı öne sürülmüştü. Söz konusu haberlerin ardından Gökhan Alkan'dan şarkılı yanıt gelmişti.