NOX Yayınları, yayın hayatına başladı

Destek Medya Grubu'nun yeni markası NOX Yayınları 'Flört' ile yayın hayatına başladı.

NOX Yayınları, yayın hayatına başladı

Destek Medya Grubu’nun yeni markası “NOX Yayınları” yayın hayatına başladı. Romantik komediden erotikaya, gerilimden korkuya, fantastikten polisiyeye uzanan geniş bir yelpazede okurlarıyla buluşacak olan NOX, en sevilen türlerin kalıplarını kırmanın yanı sıra, hem en popüler romanlara hem de gözden kaçmış serilere programında yer verecek.

Nox Yayınları ve Adriana Locke’un Carmichael Ailesi serisinin ilk kitabı olan Flört, iki farklı karakterin bakış açısından sevilmenin ve sevdiği insanların desteğini almanın insanı nasıl değiştirdiğini gözler önüne seriyor.

“Flört” Nox Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde…

Arka Kapak Yazısı:

Aranıyor: Göstermelik Sevgili

Romantik ilişkilerin hayatını altüst etmesinden bıkmış, bekâr bir kadınım. Yine de yanımda biri olsa dediğim günler oluyor. Tercihen yirmilerinin ortası ila otuzlarının sonlarında bekâr bir erkekseniz ve benimle benzer bir durumdaysanız tam da birbirimize göre olabiliriz.

İdeal aday yakışıklı, çekici ve bana karşı romantik hisler besliyormuş gibi davranmaya istekli olmalıdır. Farklı konularda sohbet edebilme kapasitesi tercih nedenidir.

Bu çift taraflı bir anlaşma olacaktır. Sizin zamanınıza karşılık benimki. Patronunuzun gözünde sizi iyi gösterecek bir kadın mı istiyorsunuz? Hemen topuklularımı giyiyorum.

Eski sevgilinizin gözü önünde içinize düşecek biri mi lazım?

Kırmızı rujumu sürdüm bile.

Teklifimle ilgileniyorsanız lütfen bana yazın.

Kaybedecek zamanımız yok.

Eser Adı: Flört

Orjinal Adı: Flirt (Carmichael Family, #1)

Yazar Adı: Adriana Locke

Yayınevi: Nox Yayınları

Türü: Roman

Çevirmen: Onat Özyılmaz

Fiyatı: 320 TL

Sayfa Sayısı: 408