Nükhet Duru'dan olay Gülşen yorumu! 'O kadar müstehcen...'

Usta sanatçı Nükhet Duru, sahne kıyafetleri nedeniyle sıkça eleştirilen Gülşen'e sahip çıktı. Duru, 'Ben Gülşen'in fiziğinden çok müziğiyle ilgileniyorum. Hem o kadar müstehcen olmayan dekolteler giyiyor ve o kadar ince vücudu var ki, 'Ooovvv nasıl yaptı!' falan diyemezsiniz' dedi.

Nükhet Duru'dan olay Gülşen yorumu! 'O kadar müstehcen...'

Nişantaşı'nda yemek yediği restoran çıkışı objektiflere yansıyan ünlü sanatçı Nükhet Duru, yazı Bodrum'da bahçesinde çiçek ve saksılarıyla geçirdiğini söyledi.

'Simit' göndermesi olay oldu

Snob Magazin'de yer alan habere göre; "Şimdi Bodrum'a gidiyorum. Orada hayatım bahçeydi, çiçekti ve saksıydı derken sükunet içinde geçiyor" diyen Nükhet Duru, Bodrum'un son yıllarda pahalı şezlong fiyatları ve restoranlarda ödenen astronomik hesaplar nedeniyle eleştirilmesiyle ilgili soruya geçtiğimiz aylarda 'Gerekirse simit yiyeceğiz ama bu günleri atlatacağız' diyen Hülya Avşar'a atıfta bulunup yanıt verdi:

"Sahne harici sokağa çok fazla çıkmıyorum. Artık sadece Bodrum değil her yer çok pahalı oldu. İnsanlar daha tedbirli davranmak zorunda. İnşallah bununla da baş edeceğiz, simit yemeden!" 

"Fiziğiyle ilgilenmiyorum"

Duru, ayrıca son günlerde giydiği kıyafetler nedeniyle eleştirilen Gülşen'e sahip çıkıp şöyle konuştu:

"Her şeyin bir sebebi vardır. Herkes kendi istediğini yapmakta serbest. Bunun adap veya edepsizlikle ilgisi olduğunu sanmıyorum, kimseyi ilgilendirmez. Ben beğendiğim elbiseyi giyerim. O kadar ince ve müstehcen olmayan dekolteler giyiyor ki, o kadar ince vücudu var ki 'Ooovvv nasıl yaptı!' falan diyemezsiniz ama ben onun fiziğinden çok müziğiyle ilgileniyorum."

Nükhet Duru'dan olay Gülşen yorumu! 'O kadar müstehcen...'