Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'e evlilik teklifini nasıl bedavaya getirdi?

Türkiye, Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir için planladığı 'pahalı' evlilik teklifini konuştu. Ancak gazeteci Sonat Bahar'a göre, Oğuzhan Koç bu teklif için bir kuruş harcamadı.

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'e evlilik teklifini nasıl bedavaya getirdi?

Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir için planladığı evlilik teklifi günlerce konuşuldu. Koç'un tuttuğu kral dairesinden geldiği arabaya, Demet Özdemir'in giydiği elbiseden tektaşın fiyatına kadar pek çok detay magazin gündemine konu oldu. Gecenin detaylarını kaleme alan Sabah yazarı Sonat Bahar, Oğuzhan Koç'un sponsorlarla tamamladığı o gecenin detaylarını yazdı.

Sonat Bahar, evlilik teklifinin bir parçası olarak  Sarıyer'de geceliği 82 bin lira olan bir kral dairesi tutulduğunu söyledi.

Demet Özdemir'i evinden arkadaşından ödünç aldığı Rolls Royce Phantom (1 milyon 250 bin lira) otomobille aldı.

1 milyon 250 bin liralık tektaş taktı.

Demet Özdemir, 17 bin liralık elbise giydi.

Sonat Bahar, sürpriz evlilik teklifinin zaten bir hafta önceden herkesin bildiği bir şey olduğunu söyledi.

Nasıl teklif yapmıştı?

Oğuzhan Koç, hazırladığı sürpriz organizasyonla Demet Özdemir'e evlenme teklif etti. Sakiler'in "Dünyadan Uzak" şarkısıyla eşliğinde yapılan evlilik teklifine Demet Özdemir ise, "Evet" dedi.

Çift, bir ay önce Paris tatili dönüşü ayrılık kararı almıştı. Demet Özdemir, Instagram hesabında Oğuzhan Koç ile olan tüm fotoğraflarını silmiş, Koç da eski sevgilisinin bu hamlesinin ardından birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldırmıştı.