Oyuncu Ebru Şahin hayranlarını üzen gelişme! Böyle duyuruldu!

'Destan' dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin, geçtiğimiz haftalarda basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile evlenmişti. Şahin'in hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Destan dizisinin final bölümü bu ay çekilecek. İşte Destan'ın merak edilen final bölümünün detayları...

Oyuncu Ebru Şahin hayranlarını üzen gelişme! Böyle duyuruldu!

İlk sezonuyla ekranlara damga vuran, seyircisi tarafından beğeniyle izlenen Destan dizisinin yeni sezonda devam edeceği düşünülüyordu.

Duygu yüklü bir bölümle veda edecek

Önceki gün ortaya çıkan kulis bilgisi dizinin sevenlerini şoke etti. Bozdağ Film'in imza attığı dizi çıkan söylentilere göre bir gelişme olmazsa, duygu yüklü bir bölümle seyircisine veda edecek.

Tadında bırakmak için final kararı alındı

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Geçen günlerde diziyle ilgili toplantı yapan Bozdağ Film’in patronu Mehmet Bozdağ projeye emek veren ekibe Destan'ın yazılan senaryolarının istediği gibi çıkmadığını, bu nedenle projeyi tadında bırakmak için final kararı aldığını ilan etti.

"Özel veda bölümü geliyor"

Bozdağ, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından kendisinin bir açıklama yapacağını, bu yüzden kimsenin basına bilgi vermesini istemediğini de özellikle bildirdi.

Mehmet Bozdağ şimdi haziran ayında sezon finali yapan diziye özel bir veda bölümü çekmeyi planlıyor. Çok uzun olmayacak final bölümünde Destan dizisinin tüm oyuncu kadrosu yer alacak.