Oyuncu Ezgi Mola, duygusal anlar yaşadı! İşte nedeni…

'Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te kameralara yansıdı. Ameliyat olan köpeğinin ameliyat olduğunu anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.

Oyuncu Ezgi Mola, duygusal anlar yaşadı! İşte nedeni…

Liseden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde dört yıl eğitim gören Ezgi Mola, henüz 18 yaşında Kartal Tibet'in yönettiği 'Karate Can' dizisinde ilk televizyon deneyimini yaşadı.

İki yıl da tiyatro eğitimi alan Mola, 2007'de usta sanatçı Uğur Yücel'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve kadrosunda Yeşilçam efanesi Türkan Şoray bulunan 'Hayatımın Kadınısın' filmi ile 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu. 2013'ten itibaren birçok reklamda kamera karsına geçen 39 yaşındaki oyuncu, Tolga Çevik'le birlikte 'Arkadaşım Hoşgeldin' adlı eğlence programında komedi yeteneğini de konuşturdu.

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre, Serenay Sarıkaya, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar'ın rol aldığı 'Alice Müzikali'ndeki performansıyla beğeni toplayan Ezgi Mola, Eylül 2020'den beri TRT 1 de ekranlara gelen 'Masumlar Apartmanı' dizisinde rol alıyor. Ünlü isim, 'Yılın Kadın Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görüldüğü 'Safiye Derenoğlu' karakterini başarıyla canlandırıyor.

Twitter'da Ezgi Mola gündemi

Son olarak dijital platformda yayınlanan, Cem Yılmaz'ın yeni dizisi 'Erşan Kuneri'de rol alan Ezgi Mola, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada bazı takipçilerinin adı ve soyadıyla ilgili isim türetmesine kayıtsız kalamadı. Birçok kullanıcı, oyuncunun ismini güldüren bir akıma dönüştürdü. Esprilere kendisi de katılan Mola da bu paylaşımları Twitter hesabından paylaştı.

"Ezgi Mola, Ezgi Yoda, Yazgı Mola"

"Ezgi Mola’nın güzel sanatlar okuyan kuzeni Eskiz Mola", "Ezgi Mola'nın hisleri çok kuvvetli olan kuzeni Sezgi Mola", "Ezgi Mola'nın kaderine razı olan kuzeni Yazgı Mola", "Ezgi Mola'nın kutuplardaki kankası Eskimo La", "Ezgi Mola'nın star wars fanatiği kuzeni Ezgi Yoda", "Ezgi Mola iki saattir gündem olduğunu görünce Bezdi Mola", "Ezgi Mola'nın yönetmen kuzeni Christopher Nola", "Ezgi Mola’nın İtalyan kuzeni Ez Gimola" şeklindeki mesajlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"Ben de elimden geleni yapmaya çalıştım"

Art arta gelen yorumlar karşısında kahkahaya boğulan başarılı oyuncu, "Off gündem yapmayın beni ya, ödüm koptu ne oluyor diye. Baktım gündeme ne oldu diye, yazılanlar bunlar. Elimden geleni yapmaya çalıştım ben de" ifadelerini kullandı. Birçok takipçisinin esprisine cevap veren Ezgi Mola, "Güzel! Bitti tamam eve" mesajı ile akımı sonlandırdı.

Oyuncu Ezgi Mola, duygusal anlar yaşadı! İşte nedeni…

Gazetecileri görünce şaşırdı

Ünlü isim, tüm bunların ardından önceki gün Levent'te objektiflere takıldı. Bir veterinerin önünde park ettiği aracında yemek yiyen Mola, basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşadı.

Aracından inen oyuncu, "Köpeğim Kuki ameliyat oldu. Yanında yemek yediğimde heyecanlanıyor. O yüzden araçta yedim" açıklamasında bulundu. Köpeğinden bahsederken bir ara göz yaşlarına hakim olamayan Ezgi Mola, duygusal anlar yaşadı.

Oyuncu Ezgi Mola, duygusal anlar yaşadı! İşte nedeni…

"İyi olacak inşallah"

Kendisine geldikten sonra Kuki'yi veterinerin kapısına çıkaran Mola, muhabirlerle köpeğini tanıştırdı. Güzel oyuncu, "Midesine hortum bağlandı. Artık oradan beslenecek. İyi olacak inşallah" diyerek sözlerini noktaladı.

Oyuncu Ezgi Mola, duygusal anlar yaşadı! İşte nedeni…