Oyuncu Ezra Miller, sessizliğini bozdu! 'Davranışlarım için özür dilerim'

Bir süredir hakkında çıkan şiddet ve taciz iddialarıyla kariyerini gölgede bırakan ve kötü bir şöhret yakalayan Ezra Miller, sessizliğini bozarak özür diledi.

Oyuncu Ezra Miller, sessizliğini bozdu! 'Davranışlarım için özür dilerim'

Önce taciz iddiaları, ardından bir kadın ve iki çocuğunu alı koyduğuna dair suçlamalar… Ezra Miller’ın bir süredir başı dertten kurtulmuyor.

Sözcü'de yer alan habere göre, DC Evreni’nin ve Warner Bros ile Fantastik Canavarlar’ın vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Ezra Miller özel hayatındaki davranışlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Mayıs ayında bir evden alkol çalınmasıyla suçlanan Miller, Hawaii’de de iki kez tutuklanmıştı. Genç oyuncu, önce mart ayında bir karaoke barda uygunsuz davranış ve tacizden ardından bir aydan kısa bir süre sonra da ikinci derece saldırıdan tutuklandı. İlk davasında Miller, 500 dolar para cezası ödedi. İkincisinde ise ücretsiz olarak serbest bırakıldı.

Bir Kızılderili aktivist olan 18 yaşındaki Tokata Iron Eyes’ın ebeveynleri de bu yılın başlarında Miller’a karşı koruma kararı çıkararak, oyuncuyu mahkemede çocukları üzerinde şiddet, gözdağı, şiddet tehdidi, korku yoluyla hüküm sürmekle suçladı. Ancak Tokata Iron Eyes geçtiğimiz günlerde Insider’a bu iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Tüm bu tutuklamalar ve suçlamalar sırasında sessizliğini koruyan Miller, nihayet bir açıklama yaparak özür dilerken ruh sağlığı için de tedaviye başlayacağını belirtti.

Miller, “Son zamanlarda yoğun bir kriz döneminden geçtikten sonra, şimdi karmaşık zihinsel sağlık sorunları yaşadığımı ve tedaviye başlamam gerektiğini anlıyorum” dedi.

Oyuncu sözlerine şu şekilde devam etti:

“Geçmiş davranışlarımla endişelendirdiğim ve üzdüğüm herkesten özür dilemek istiyorum. Hayatımda sağlıklı, güvenli ve üretken bir aşamaya geri dönmek için gerekli çalışmaları yapmaya kararlıyım.”