Oyuncu İrem Helvacıoğlu, estetik mi yaptırdı? İddialara yanıt verdi!

'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan İrem Helvacıoğlu, önceki günlerde burnuna yaptırdığı estetik operasyonla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de kameralara yansıyan oyuncu, gazetecilerle konuşarak geçirdiği operasyonla ilgili soruları yanıtladı.

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, estetik mi yaptırdı? İddialara yanıt verdi!

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Kaçış'ta Engin Akyürek ile birlikte rol alan İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aralık ayında aşk yaşadığını duyurduğu ve dünyaedine girmesi beklenen gurme Yolaç Özcan ile geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde yollarını ayırma kararı almıştı.

Birbirlerinin bazı özelliklerinin ters olduğunu ifade eden sevgililerin, 'fikir ayrılığı' nedeniyle konuşarak ilişkilerini noktalama kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Ünlü çiftin, ayrılığın ardından sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakması da dikkat çekmişti.

İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan’ın, daha önce de anlaşmazlık yaşayıp, iki kez ayrılığın eşiğinden döndüğü öğrenilmişti.

Takipçilerinin dikkatinden kaçmadı

32 yaşındaki güzel oyuncu, ayrılıktan sonra ise estetik yaptıran ünlüler kervanına katılmıştı. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Helvacıoğlu'nun son pozunda yüzündeki değişiklik dikkatli takipçilerin gözünden kaçmamış; ünlü ismin burun estetiği yaptırdığı anlaşılmıştı.

Hayranlarını ikiye böldü

İrem Helvacığolu'nun estetikli hali, hayranlarını ikiye bölmüştü. Başarılı oyuncu için "Eski hali daha güzeldi" diyenler de, "Yakışmış" diyenlerde olmuştu.

"Nefes alma problemi yaşıyordum"

Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı. Makyajsız hali ve duru güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Helvacıoğlu, ayaküstü basın mensuplarıyla konuşmayı da ihmal etmedi.

İrem Helvacıoğlu, burun operasyonu ile ilgili sorulan sorulara şöyle yanıt verdi:

"Yıllardır nefes alma problemi yaşıyordum. Bu ameliyat erteleyip de yaptıramadığım bir operasyondu. Estetik değil de sağlık sorunlarından dolayı ameliyat oldum."

"Tepkiler çok güzeldi"

Yeni projeleri hakkında da konuşan Helvacıoğlu; “Dizimiz sezon finali yaptı. Bize gelen tepkiler çok güzeldi. Günlerim senaryo okuyarak geçiyor, beni heyecanlandıracak bir proje ile ekranlarda olmayı ben de istiyorum” dedi.

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, estetik mi yaptırdı? İddialara yanıt verdi!