Oyuncu Jesse Williams'ın çıplak fotoğrafları sosyal medyaya sızdırıldı

Ünlü oyuncu Jesse Williams'ın çıplak fotoğraflarının sosyal medyaya sızdırılmasının ardından tepkiler artıyor.

Oyuncu Jesse Williams'ın çıplak fotoğrafları sosyal medyaya sızdırıldı

Birçok TV dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Jesse Williams'ın bir Broadway performansı sırasında çıplak çekilmiş fotoğraf ve videoları sosyal medyaya sızdırıldı.

New York'taki bir tiyatrodan sızdığı öğrenilen görüntüleri izleyicilerin cep telefonlarıyla çektikleri anlaşıldı. Olayın ortaya çıkması üzerine tiyatroda güvenlik önlemleri artırılarak kontrol yapacak personel sayısı artırıldı.

Şu sıralar "Take Me Out" oyunu için sahne alan Williams'ın fotoğraflarının sızdırılmasına büyük tepki gösterildi.

ABD'de tiyatro performansları sırasında fotoğraf ve video çekilmesi yasak. Tiyatro izleyicileri izlemek için kızılötesi kamera sistemi de kuracak.

Tiyatrodan yapılan açıklamada, "Bir kimsenin rızası olmadan çıplak fotoğraflarını çekmek sakıncalıdır ve ciddi yasal sonuçları vardır. Bu görüntüleri internette yayınlamak ise oyuncu ve seyirci arasında güven ihlalidir. Fotoğraf ve videoların yayından kaldırılması için taleplerimizi yaptık" denildi.

Fotoğrafların çekildiği Take Me Out oyununa aslında 2002'de gösterime girmiş ve Tony Ödülü almıştı. Oyun bir süre önce yeni oyuncularda yeniden sahnelenmeye başlamıştı.

Oyuncu, eşcinsel olduğunu açıklayan bir beyzbol yıldızının hikayesi anlatılıyor. Öykü çoğunlukla takımın soyunma odasında geçiyor, bazı bölümlerinde oyuncuların duşta çıplak sahneleri bulunuyor.

Oyuncu Jesse Williams'ın çıplak fotoğrafları sosyal medyaya sızdırıldı