Oyuncu Liv Tyler, Dave Gardner ile 7 yıllık ilişkisini bitirdi

David Beckham'ın en iyi arkadaşı Dave Gardner ile birlikte olan güzel oyuncu Liv Tyler, iki çocuktan sonra yedi yıllık ilişkisini bitirdi.

Oyuncu Liv Tyler, Dave Gardner ile 7 yıllık ilişkisini bitirdi

Oyuncu Liv Tyler, David Beckham’ın hem menajeri hem de en iyi arkadaşı olarak tanınan Dave Gardner ile ilişkisine son verdi. İddialara göre; çift, giderek ayrı hayatlar yaşadıktan sonra mart ayında yollarını ayırdı. İkilinin, altı yaşında Sailor Gene ve 5 yaşında Lula Rose olmak üzere iki çocuğu var.

The Sun’ın haberine göre; çifte yakın bir kaynak konuyla ilgili şu şekilde konuştu:

“Dave ve Liv ilk karantina sürecini birlikte geçirdiler ve ebeveyn olarak harika bir ekip oldular ama ne yazık ki birbirlerinden ayrıldılar ve giderek ayrı hayatlar yaşıyorlar. Her ikisi de kariyerlerine odaklanmak istedi. Mart ayında resmi olarak yollarını ayırdılar, ancak çocuklarının iyi olduğundan emin olmak için sessiz kaldılar.”

David Beckham’dan destek aldı

Gazete, Dave Gardner’ın en iyi arkadaşı David’e güvendiğini ve tüm ailenin bu süreçte destek olduğunu belirtirken Gardner’ın Los Angeles’a döndüğünü, Tyler’ın ise Londra’da kaldığını iddia etti.

Liv Tyler, 2017’de Red dergisine ilişkilerinden samimi bir şekilde bahsetmişti: “İkimiz de bir aileye ve çocuklara sahip olmak, bir ortaklık ve aşka sahip olmak istedik. İşlerimiz yüksek stresli, yüksek enerjili ve sürekli hareket halinde olmayı beraberinde getiriyor, bunların çiftler için genellikle oldukça zor olduğunu biliyorum.”

Çift, Dave Gardner’in Eylül 2015’ten beri nişanlıydı. Tyler’ın aynı zamanda Royston Langdon ile olan evliliğinden 16 yaşında bir çocuğu, Dave Gardner’ın da eski eşi Davinia Taylor ile 14 yaşında bir çocuğu var.