Oyuncu Mark Wahlberg, Hollywood'a veda ediyor

Hollywood'un ünlü isimlerinden Mark Wahlberg, set hayatının ve ailesinden aylarca uzak kalmanın giderek zorlaştığını söyledi. Oyuncu, Hollywood'un spot ışıklarına ne zaman veda edeceği sorusuna verdiği yanıtla hayranlarını şaşırttı.

Oyuncu Mark Wahlberg, Hollywood'a veda ediyor

Yıllık 58 milyon dolar ile 2020'nin en çok kazanan 3. erkek aktörü olan Mark Wahlberg, başrolünde yer aldığı 'Father Stu'nun Boston'daki prömiyerinde bu filmle birlikte hayatında yeni bir döneme girdiğini belirtti.

50 yaşındaki ABD'li aktör, "İlle de inanç üzerine bir hikayesi olmak zorunda değil ama insanlara yardım edebilecek konulara daha çok yoğunlaşmak istiyorum" diyerek, Hollywood'un daha anlamlı içeriklere kapılarını açmasını umduğunu dile getirdi.

7 bin kalorilik beslenme programı

Ünlü oyuncu, 'Father Stu' filmi için şef Lawrence Duran'ın gözetimi altında günde yedi bin kalorilik bir beslenme programı uygulayarak 13 kilo almıştı.

Şef Duran'ın açıklamasına göre; ABD'li yıldız, kilo alma sırasında günde sekiz öğün yemek yedi. Doktorlar ve bir beslenme danışmanı, Wahlberg'in sağlığını bozmadan kilo alması için çaba harcamıştı.

Öte yandan 'Tetikçi', 'Sonsuz', 'Dövüşçü', 'Köstebek' gibi birçok yapımda oynayan Mark Wahlberg, set hayatının ve ailesinden aylarca uzak kalmanın giderek zorlaştığından bahsetti.

Oyunculuğu ne zaman bırakacak?

Wahlberg, Hollywood'un spot ışıklarına ne zaman veda edeceği sorulması üzerine ise "Muhtemelen çok fazla geç olmadan..." yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu, kendisine sunulan projelerin çok önemli olduğunu açıklarken "Beni evden çıkarıp, ailemi geride bırakmama değecek bir şeyler olmalı" ifadelerini kullandı.

Kariyerinde 60'dan fazla yapımda yer alan oyuncu, 'Köstebek' (2006) filmiyle 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülüne aday olmuştu.

4 çocuk babası

Mark Wahlberg, 2009 yılında eski bir model ve oyuncu olan Rhea Durham ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftin dört tane çocuğu var.