Oyuncu Sinem Uslu'nun acı günü

Oyuncu Sinem Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir süredir tedavi gören annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Oyuncu Sinem Uslu'nun acı günü

Magazin Mahallesi'nin haberine göre, 2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Sinem Uslu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kansere yakalanan annesi Ferhan Zuhal Öztürk için dua istemişti.

Sinem Uslu, sosyal medya hesabından 8 aydır sağlık sorunlarıyla savaşan annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün hayatını kaybettiğini açıkladı.

Uslu, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Annemizi kaybettik. Cenazemiz yarın ikindi namazından sonra Mudurnu’da defnedilecektir.”

Oyuncu Sinem Uslu'nun acı günü

“Zorlu bir sürece girdik"

Oyuncu Sinem Uslu, geçtiğimiz günlerde annesiyle birlikte çektirdiği karesini paylaşarak ''Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken, bir anda Akut Lösemi denilen, AML hastalığına evrildi. 3 gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık... İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesinde zorlu bir sürece girdik.'' ifadelerini kullandı.

Annesi için kan ihtiyacı olduğunu da belirten Öztürk, ''Bu süreçte düşen kan değerleri ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına ihtiyaç duyuyoruz… Tek seferlik değil, kan bağışlarının sürekliği önemli. Kanın kendini yenilemesi için. Annemin kan grubu 0+. Diğer kan grubuna ait bağışçıların bağışları da bizim için çok önemli çünkü değişimle daha çabuk kendi grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz.

Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyin... Kimler kan verebilir: Son bir yıl içerisinde dövme yaptırmamış, ameliyat olmamış ve altmış beş yaş altı bağışçılar… Bağışları sadece Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kan Merkezine yapabiliyoruz'' mesajını yazmıştı.

Oyuncu Sinem Uslu'nun acı günü