Oyuncu Tülin Ece, kendini ev sahibi olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan Tülin Ece, Moda'da kiralamak istediği sözde ev sahibi tarafından dolandırıldığını açıkladı. Oyuncu, 'Bugün yeni evime taşınırım diye planlarken biraz önce dolandırıldım. Öyle bir kiralık ev yokmuş, kendini ev sahibi olarak tanıtan kadın kaporasını aldı' dedi.

Oyuncu Tülin Ece, kendini ev sahibi olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı

Magazin Mahallesi'nin özel haberine göre, FOX’ta Salı akşamları ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Güneş karakterine hayat veren oyuncu Tülin Ece, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kiralamak istediği ev sahibi tarafından dolandırıldığını duyurdu.

Ev kiralamak maksadıyla insanlarına ağına düşüren bir dolandırıcının kurbanı olduğunu söyleyen Ece, şu an oturduğu evinini birkaç güne boşaltması gerektiğini söyledi.

Ev kiralama yöntemiyle dolandırıcılık olaylarının İstanbul Kadıköy Moda’da çok yaygın olduğunu dile getiren oyuncu, hukuki süreçte kimsenin bir sonuç elde edemediğine dikkat çekti.

Tülin Ece, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Oturdum bir yere kafamı toplamaya çalışıyorum. Bugün yeni evime taşınırım diye planlarken biraz önce dolandırıldım :) Öyle bir kiralık ev yokmuş, kendini ev sahibi olarak tanıtan kadın kaporasını aldı. Bu dolandırıcılık şekli Moda'da çok yaygınmış. Kimse bir sonuç elde edemiyormuş hukuki süreçte. Ben markette 25 kuruş bozuğum çıkmayınca vicdanen rahatsız hissediyorum, bu insanlar bu kötü kalpleriyle nasıl yaşıyorlar, aklım almıyor. Birkaç güne boşaltmam gereken bir ev, kirayı euro olarak talep eden ve binayı otel yapacağım, Mart ayında diyen halihazırda ev sahibim var bir taraftan... :)”