Oyuncu Ufuk Özkan'dan sürpriz karar! Annesinin evine yerleşti!

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınan ve 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran Ufuk Özkan, annesinin evine yerleşti. Oyuncu, 'Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim' diyerek, espri yaptı.

Oyuncu Ufuk Özkan'dan sürpriz karar! Annesinin evine yerleşti!

Ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan, geçtiğimiz haftalarda 2005 yılında evlendiği Anadolu Ateşi'nin başarılı dansçılarından Nazan Güneş'ten boşanmıştı.

Nazan Güneş'ten Eren adında bir oğulları bulunan ikili, anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Ufuk Özkan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Eşiyle evlerini ayırdıktan sonra annesinin evine yerleşen Özkan, "Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim" diyerek, espri yaptı.

Oyuncu Ufuk Özkan'dan sürpriz karar! Annesinin evine yerleşti!

"İki medeni insan gibi oturup, konuştuk"

Güneş ile yollarını ayırma kararı hakkında yeni açıklamalarda bulunan Ufuk Özkan, "Kavga, gürültü olmadan fikir ayrılıkları yüzünden ayrıldık. 16 sene sonra bir şeyler bitti. Onu kabullenme sürecini yaşadık. İki medeni insan gibi oturup, konuştuktan sonra yollarımıza ayrı devam etmeye karar verdik." şeklinde konuştu.

Oyuncu Ufuk Özkan'dan sürpriz karar! Annesinin evine yerleşti!

"Gençken insanlar hata yapabilir"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 22 yaşındaki haline bir mektup yazan ünlü oyuncu, 25 senelik hayatında neler olup bittiğine değindi.

Gençken insanların hatalar yapabildiğini ifade eden Özkan, koşulsuz arkadaşlarına bağlanmanın birtakım yanlışlar yaptırdığını, bu hataları başkalarına yüklemenin yersiz olduğunu, aradan 25 sene geçince ise bunu net olarak görebildiğini ve artık etrafında pek insan olmadığını belirtti.

"İşlerden dolayı ilişki kan kaybetti"

Ufuk Özkan, mektubun Nazan Güneş'e olmadığını, eski eşinin müthiş ve çok kıymetli bir insan olduğunu dile getirdi.

Oyuncu, ayrıca işlerin güçlerin içerisine dalmanın ilişkide kan kaybettirdiğini söyleyerek, öz eleştiride bulundu.

Fotoğrafları silmedi

Son dönemde fazla kilolarından kurtulan ve 'Ah Be Birader' filminde kamera karşısına geçen Ufuk Özkan, eşiyle mutlu günlerinden çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından kaldırmamıştı.

Sessiz sedasız yollarını ayıran ikilinin 16 yaşında Eren adında bir oğulları var.