Oyuncu Yonca Türkman'ın sır ölümüyle ilgili korkunç detay!

Oyuncu Yonca Türkman, evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. Olayın üzerine savcılık şüpheli ölüm soruşturması başlattı. Türkman'ın geçen yıl Ağustos ayında yaşadığı bir detay dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncu Yonca Türkman'ın sır ölümüyle ilgili korkunç detay!

Oyuncu Yonca Türkman, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 15. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Savcılık olayla ilgili şüpheli ölüm soruşturması başlattı.

Birçok dizide rol alan Yonca Türkman (47), İstanbul Gaziosmanpaşa’daki sitenin 15. Blok’ta 15. kattaki dairesinde yaşıyordu. Geçen Cuma günü site güvenliği yüksekten bir kişinin düştüğü ihbarında bulunması üzerine polis ekipleri siteye gitti.

Polis ve sağlık ekipleri, düşen kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri hemen kadının düştüğü 15. kattaki daireye gitti. Kapının kilitli olması nedeniyle çilingir çağırıldı.

Kapının açılmasıyla eve giren polis ekipleri, düşerek ölen kadının Yonca Türkman olduğunu belirledi.

Oyuncu Yonca Türkman, 15. kattan düşerek hayatını kaybetti

Savcılık şüpheli buldu

Tekstil mühendisi de olan Yonca Türkman’ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Savcılık olayla ilgili şüpheli ölüm soruşturması başlattı.

Dikkat çeken ayrıntı

Türkman’ın geçen yıl Ağustos ayında ilaç içerek yaşamına son verme girişiminde bulunduğu da belirlendi.

Oyuncu Yonca Türkman, 15. kattan düşerek hayatını kaybetti

Yonca Türkman kimdir?

47 yaşındaki Yonca Türkman, İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Uzun yıllar kurumsal firmalarda tekstil mühendisi olarak çalışan Yonca Türkman, 3 yıl önce iş hayatına ara vererek tiyatro ve müzik alanlarıyla ilgilenmeye başlamıştı.

Hepsiburada, Spotify ve Bosch gibi firmaların reklamlarında rol alan Yonca Türkman ayrıca; Adı Sevgi, Evlilik Hakkında Her Şey, Son Nefesim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi yapımlarda rol aldı.

Oyuncu Yonca Türkman, 15. kattan düşerek hayatını kaybetti