Özge Yağız'dan ilginç Haluk Bilginer itirafı

Show TV'de ekrana gelen 'Baba' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Özge Yağız, yaşamının nasıl bir döneminde olduğunu anlattı. Yağız, 'Hayatımın bahar tadında yazına denk geldiniz diyebilirim. Her şeyin dengede olduğu, her tadın olması gerektiği gibi ve gerektiği kadar geldiği, farkındalıklarımın beni çok iyi hissettirdiği bir dönemdeyim' dedi.

Özge Yağız'dan ilginç Haluk Bilginer itirafı

Oyuncu Özge Yağız, samimi açıklamalarda bulundu. Elele Dergisi'nin Ağustos sayısına röportaj veren oyuncu, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

"Hayatımın baharındayım"

Yağız, "Hayatımın bahar tadında yazına denk geldiniz diyebilirim. Her şeyin dengede olduğu, her tadın olması gerektiği gibi ve gerektiği kadar geldiği, farkındalıklarımın beni çok iyi hissettirdiği bir dönemdeyim. Sevgi sözcüğünü, hayatımın tam orta noktasına alıp, ondan bana uzatılan her dalın kıymetini bildiğim bir Özge ile baş başayım." dedi.

Özge Yağız'dan ilginç Haluk Bilginer itirafı

"Haluk abi özel bir hikaye"

'Baba'da Haluk Bilginer’le birlikte rol alan Özge Yağız, usta oyuncuyla çalışmanın en büyük hayallerinden biri olduğunu da açıkladı.

Oyuncu, "Mesleğime başladığımda dile getirdiğim ilk hayallerimden biriydi ve gerçekleşti. Bu konuda duygularımı tarif etmekte çok zorlanıyorum. Haluk Bilginer, setin büyüğü, küçüğü, öğretmeni, babası, sesi, soluğu, gökkuşağı; ciddi anlamda setin her şeyi... Onun enerjisinin yanında, sahip olduğunuz enerjiden bile utanıyorsunuz bazen. Her sayfasını ezberleye ezberleye okumamız gereken özel bir hikaye Haluk abi..." ifadelerini kullandı.

Özge Yağız'dan ilginç Haluk Bilginer itirafı

"İlk kez girdiğim seçmede ilk işimi almıştım"

Yağız, daha önce de kendisi ve oyunculuk kariyeriyle ilgili merak edilenleri anlatmıştı.

Oyunculuk serüveninin nasıl başladığını açıklayan Özge Yağız, "İlk kez girdiğim seçmelerde ilk işimi almıştım ve ertesi gün hemen sete çıktım. Hızlı, heyecanlı ve tutkulu bir başlangıçtı. Böyle de devam ediyor. Öğrenme açlığı, kendinizi geliştirmenize en büyük etken. Gözlemlemek, dinlemek, anlamak..." ifadelerini kullanmıştı.

"Büşra' ile bütünleşebilmek için çok dibe inmem gerekti"

Yağız, 'Baba'da canlandırdığı 'Büşra Saruhan' karakteri hakkında da konuşmuştu. Karakterin hikayesinin kendisini çok duygulandırdığını dile getiren Özge Yağız, "Büşra'nın hikâyesini ilk okuduğumda o kadar üzülmüştüm ki... Onunla bütünleşebilmek için çok dibe inmem gerekti. Çünkü yalnızdı, ürkekti, vazgeçmişti... İnsanın yaşarken o kadar dibe indiği duygular ki bunlar, psikolojiniz başka bir boyuta atlıyor. Her şeyiyle seviyorum Büşra'yı. Zeki kızım benim, umarım hep kıymetinin bilineceği yerlerde olur." demişti.

Özge Yağız'dan ilginç Haluk Bilginer itirafı

"Ayrım yapmıyorum"

Oyuncu, canlandırdığı karakterler arasında kendini en yakın hissettiği karakter sorulduğunda, "Ayrım yapamıyorum. Kendimi her birine ayrı ayrı yakın hissetmeseydim, çıktığım yollarda yürümek benim için çok zor olurdu." yanıtını vermişti.

Özge Yağız, ileride canlandırmak istediği bir karakter olup, olmadığı konusunda ise, "Önceden düşünürdüm bunu ama artık günbegün öyle hızlı değişimler yaşıyoruz ki her alanda, aklımda beliren tek şey; içinde bulunduğum ve bulunmak isteyeceğim her işe heyecan duyabilmek ve tutkuyla bağlı kalabilmek oluyor." açıklamasını yapmıştı.

"Enerjimin kaynağı inanç"

Pozitif ve güler yüzlü hali ile dikkat çeken Yağız, enerjisinin kaynağı hakkında da konuşmuştu. Ünlü isim, "İnanç sanırım. Hissettiğim her duyguya, kafamda oluşan her düşünceye çok inanırım. Doğru şeylerin eninde sonunda bizi bulduğuna inanıyorum. Bu yüzden enerjimi en iyisini yaptığımdan emin olmaya harcıyorum, geriye kalan her şeyi akışına bırakıyorum." demişti.

Özge Yağız, ayrıca kendisini, "Duygusal, çalışkan, doğal..." olarak tanımlamıştı.

Özge Yağız'dan ilginç Haluk Bilginer itirafı