Radyo Alaturka, yeni yüzüyle 20 yaşında

'Türk Müziğinin En Seçkin Radyosu' ilkesiyle çıktığı yolda 20 koca yılı deviren dinleyicilerinin vazgeçilmez frekansı Radyo Alaturka, 20. yaşına yeni yüzü, yeni sesi ve dijital çağa uyum sağlayan uygulamasıyla giriyor.

Radyo Alaturka, yeni yüzüyle 20 yaşında

Radyolarda Alaturka müzik denince akla ilk gelen radyo olan ve bu alanda sadık bir dinleyici kitlesi bulunan Radyo Alaturka, yenilikleriyle teknolojik gelişmeleri yakından takip ederken karasal yayıncılığının dışında dijital platformlar aracılığı ile dünyanın her noktasına erişimini sağlayarak yeni nesli de yakalamak için önemli adımlar attı.

Birbirinden özel programlar, eğitici ve öğretici bilgilerle Türk Sanat Müziği severlerin değişilmez radyosu haline gelen Alaturka, gerçekleştirdiği projelerle de dernekler, belediyeler ve kuruluşlar tarafından birçok kez ödüle layık görüldü.

Radyo Alaturka, İstanbul ve çevre illerine 91.0 MHz. frekansından  mobil cihaz uygulamaları Youtube ve  www.radyoalaturka.com.tr interaktif web sitemizden dinleyebilirsiniz.

Aynı zamanda I0S Ve Android kullanıcılarına özel Radyo Alaturka aplikasyon uygulaması ile Dünyanın her yerinden kesintisiz yayınlarına devam etmektedir.

Türk Sanat Müziğinin yanında yayın akışında her saat 1 45Lik şarkı ve Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarına da yer veren Radyo Alaturka, dünden bugüne nice aşklara, ayrılıklara, gurbete, hasrete, sılaya tercüman olmuş beste ve güftelerden oluşan maziyi bizlere anımsatan unutulmaz eserlerle de dinleyicisinden tam not alıyor.