Rapçi Riky Rick, attığı gizemli tweet'in ardından öldü

Ünlü rapçi Riky Rick 'Daha güçlü bir adama döneceğim' diyerek attığı gizemli tweetinin ardından birkaç saat sonra öldü. 34 yaşındaki Riky Rick'in ölüm haberi sosyal medyayı yıktı. Ölüm nedeni ise sır gibi saklanıyor.

Rapçi Riky Rick, attığı gizemli tweet'in ardından öldü

Family Values rapçisi Riky Rick'in ailesi ünlü ismin bu sabah erken saatlerde öldüğünü açıkladı.

Gerçek adı Rikhado Muziwendlovu Makhado olan Riky Rick ölümü ile eşi ve iki çocuğunu yanlız bıraktı.

Son tweeti akılları karıştırdı

Riky Rick'in ölümü sadece birkaç  önce Çarşamba sabahı 3.20'de paylaştığı gizemli bir tweet'in ardından geldi. Riky Rick, akıl karıştıran tweetinde "Daha güçlü bir adam olarak döneceğim. Bu topraklar hala benim evim." yazmıştı.

Riky Rick'in son attığı tweet intihar etmiş olabileceği şeklinde yorumlansa da hayranlarının bir kısmı 'ölümü hissetti' diyerek paylaşımlar yaptı.

Ailesi ölüm nedenini açıklamadı

Riky Rick'in ailesi ünlü rapçinin ölümü ile ilgili paylaşımlarında, saat ve yer verdi ancak Riky Rick'in neden öldüğü hakkında bilgi vermedi.

Aile adına yapılan açıklamada, "Oğul, koca, baba, erkek kardeş ve amca Riky 'Ricky' Makhado (34) bu sabahın erken saatlerinde (23 Şubat) Johannesburg'da ne yazık ki vefat etti. Dünya çapında sevgiyle Riky Rick olarak bilinen, ailesi, arkadaşları ve tüm eğlence endüstrisi tarafından derinden sevildi. Ailesine, arkadaşlarına ve topluma olan sevgisi iyi bilinir. Riky'nin genç müzikal yeteneği beslemesi ve geliştirmesi sonsuza dek hatırlanacaktır." denildi.