Serenay Sarıkaya'nın saplantılı hayranının şok ifadeleri ortaya çıktı

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aracına saldıran T.D., sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınmıştı. T. D.'nin, emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya'nın saplantılı hayranının şok ifadeleri ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, şoförüyle Etiler'deki evine girerken takıntılı hayranı 26 yaşındaki T. D. tarafından saldırıya uğramıştı. Sarıkaya'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan saplantılı hayranın ifadesi de ortaya çıktı.

"Allah katında eşiz"

Sabah'ta yer alan habere göre, saplantılı hayran T. D. ifadesinde Sarıkaya ile ruh eşi olduklarını belirterek "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum" dedi.

"Görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim"

D., ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda giymiş olduğu elbiselerin kendi elbiselerine benzediğini, vücudundaki dövmelerin de aynı olduğunu iddia etti. Saplantılı D. ifadesinin devamında, "Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim'' dedi.

"Serenay'ın rol aldığı dizide benim hayatım anlatılıyor"

Saplantılı hayran ifadesinin devamında ise, "Serenay benimkine benzer elbiseler giyiyor. Vücudundaki dövmeler benimkiyle aynı. Rol aldığı dizide benim hayatımı anlatıyor" dediği öğrenildi.

Saplantılı hayran sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alındı.