Silahlı saldırıya uğramıştı! Bunny Diamond hayatını kaybetti!

Silahlı saldırıya uğrayan Jamaikalı Reggae grubu Mighty Diamonds üyelerinden Fitzroy Bunny Diamond Simpson kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Grubun solisti Donald 'Tabby Diamond' Shaw da 4 gün önceki silahlı saldırı sonucu aramızdan ayrılmıştı.

Silahlı saldırıya uğramıştı! Bunny Diamond hayatını kaybetti!

Ünlü reggae grubu Mighty Diamonds'un 2 üyesi 4 gün arayla vefat etti. 4 gün önce grubun solisti Donald 'Tabby Diamond' Shaw'un ölüm haberi gelmişti. Shaw ve Simpson silahlı saldırıya uğramıştı. Shaw hayatını kaybetmişti. Hastanede tedavi gören Simpson da 4 gün sonra hayata gözlerini yumdu.

Acı haberi JAVAA Başkanı Frankie Campbell duyurdu. Campbell, "Bununla başa çıkamam, çok zor. İkinci Mighty Diamonds üyesini de kaybettik. Hastanede gözlerini yumdu" diye yazdı.

Bunndy Diamond, 26 Ekim 2015'te trafikteyken kısmi felç geçirmişti. Kingston'da gerçekleşen silahlı saldırıda iki grup üyesi de vurulmuştu.

Saldırı öncesinde grubun Avrupa, Karayipler ve Afrika'yı kapsayan bir dünya turu planladıkları öğrenildi.

47 albümü bulan grup, 2 albümün de hazırlıklarını sürdürüyordu. Rastafarian etkisindeki The Mighty Diamonds grubu 1969 yılında kuruldu. 2012'ye kadar da grup varlığını sürdürdü.

En başarılı albümleri Right Time, en popüler şarkıları ise I Need a Roof, Right Time ve Pass the Kouchie olmuştu.

Tabby ve Bunndy'nin yanı sıra Judge'ın da yer aldığı grup, The Temptaions, The Impression, John Holte ve Ken Boothe'dan ilham almıştı. Koreografisi olan sahne şovlarıyla dikkat çeken grup birçok yerel ve uluslararası ödül de kazanmıştı.