Snapchat mesajlarına reklam geliyor

Snapchat, CEO tarafından yapılan duyurulara göre Mesajlar kısmına 'Sponsorlu Snap' olarak reklam ekleyecek...

Snapchat mesajlarına reklam geliyor

Özellikle son aylarda sosyal medya uygulamalarında fazlaca reklam görmeye alışır hale geldik. Şimdi de reklam hamlesi Snapchat tarafından geliyor.

CEO Evan Spiegel’in yaptığı açıklamalara göre, popüler mesajlaşma uygulaması Snapchat, mesajlara reklam getiriyor. İşte detaylar…

Sponsorlu Snapchat reklamları görünecek

Snapchat tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmasa da görünen o ki uygulamada bulunan reklamlara daha fazlası eklenecek. Uygulamanın sohbet kısmında görünecek “Sponsorlu Snap” reklamların kullanıcılar tarafından nasıl tepki alacağı henüz belli değil.

CEO Evan Spiegel’in yaptığı duyurulara göre Snapchat, yakında arkadaşlarınızla konuştuğunuz sohbet kısmında sohbetin yanında eklenecek sponsorlu içerikleri test etmeye başlayacak. Okunmamış mesajlar olarak görüntülenecek sponsorlu reklamların sohbet kısmının üstünde duracağı söyleniyor.

Gizlilikte bir sorun oluşmayacağını da belirten Spiegel şunları söyledi:

“Sponsorlu Snap’ler reklamverenlerin Snapchat topluluğuyla görsel olarak iletişim kurmasını sağlayarak Snapchat’in temel işlevlerini reklamverenlerin erişimine sunuyor. Her zaman olduğu gibi, arkadaşlarınızla yaptığınız görüşmeler özeldir ve reklam amaçlı kullanılmaz.”

Yakında test edilmeye başlayacak bu reklamların sebebi olarak ise son zamanlarda borsada yaşanan derin düşüşler gösteriliyor. Snapchat hisseleri de diğerleri gibi nasibini aldı ve neredeyse tüm zamanların en düşük fiyatına geriledi.

Spiegel ayrıca şunları ekledi:

“Dijital reklamcılık işimizin büyümesi, uzun vadeli gelir potansiyelimize yönelik en önemli girdilerden biri ve yatırımcılar daha hızlı büyümediğimizden endişe duyuyor.”

Kaynak: Shift Delete