Sosyal medya bunu konuşuyor! Denizin ortasında cinsel ilişkiye girdiler!

Avustralya'da meraklı bakışlara aldırmayan bir çift denizin ortasında paddleboard üzerinde cinsel ilişkiye girdi. Görüntüler Twitter'da gündem oldu.

Sosyal medya bunu konuşuyor! Denizin ortasında cinsel ilişkiye girdiler!

Avustralya’da turistik bir kumsalda çekilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Paddleboard yani büyük bir sörf tahtası üzerinde bir çiftin cinsel ilişkiye girdiği görüntüler Twitter’da yayınlanmasının ardından gündem oldu.

Plajdakiler olayı şaşkınlık içerisinde kayıt ederken, görüntülerin yayılmasının ardından polis devreye girdi. Halka açık alanda uygunsuz hareketlerde bulunan çiftle ilgili soruşturma açıldığı duyuruldu.

Olayın Twitter’da yayılmasının ardından bazı kullanıcılar duruma tepki gösterirken, bazıları da ‘Paddleboard üzerinde ayakta bile durmakta zorlandıklarını’ söyledi, çifti dengeleri için övdü.

Twitter üzerinden halka açık bir alanda herkesin gözü önünde yapılan olay birçok kullanıcı tarafından eleştirilirken, bazıları da işi şakaya vurdu ve görüntüleri çeken kişiyle dalga geçti.

Bir kullanıcı, telefonun görüntü kalitesine dikkat çekerek, “hubble teleskobu” yazdı. bir diğeri ise “Hakikaten sormak istiyorum. Bu telefonun markası nedir?’ yazdı.

Çiftin kimliği açıklanmadı.