Spiker Gülbin Tosun, NOW TV'ye veda etti

Uzun yıllardır ana haber sunuculuğu yapan Gülbin Tosun, 15 yıldır çalıştığı NOW TV'den ayrıldığını duyurdu.

Spiker Gülbin Tosun, NOW TV'ye veda etti

Gülbin Tosun, X’ten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş’ı etiketleyerek “Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz!! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!” paylaşımı yapmıştı.

Bu paylaşım nedeniyle işine son verildiği iddia edilen Tosun, kanalın kendisini zorunlu izne çıkardığını açıklamıştı.

Daha sonra NOW Haber Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ün paylaştığı yeni yayın dönemi videosunda Gülbin Tosun’un da olduğu görülmüştü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, Tosun’un izne çıkarılmasında bir etkisi olmadığını ve iddiaların spekülasyon olduğunu söylemişti.

Gülbin Tosun, bugün X’ten yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“15 yıla yakın çalıştığım Now(Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde, her zaman yanımda olan güzel insan Doğan Şentürk‘e ayrıca teşekkür ederim.

Ve tabi bundan sonra benim için kendi hayatımla ilgili ayrı bir mücadele başlıyor. Elbette yine ülkemin kalan güzel değerlerine katkı sağlamak için çabalayacağım.

Herkese çok sevgi, selam ve saygılarımla…”

Spiker Gülbin Tosun, NOW TV'ye veda etti

Kaynak: Diken