Spor basınının duayen ismi Vedat Yangın'dan üzücü haber

Spor basınının duayen ismi Vedat Yangın'dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Yangın'ın felç geçirdiği öğrenildi.

Spor basınının duayen ismi Vedat Yangın'dan üzücü haber

Türk Spor Basını’nın duayen foto muhabirleri arasında yer alan Vedat Yangın’dan üzücü haber geldi. Bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Yangın’ın felç geçirdiği öğrenildi.

Haberi, gazeteci Mustafa Çevik duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Çevik, şu ifadeleri kullandı:

 “Türk Spor Basını’nın renkli ismi, devamlı gülümseyen yüzü, altın gibi kalbiyle yıllarca anları ölümsüzleştirdi Vedat Yangın. Amansız hastalıkla savaşı devam ederken şimdi de felç olduğunu duydum, çok üzgünüm. Acil Şifalar Emekçi ağabeyim Acil Şifalar Yangınoviç.”

Spor basınının duayen ismi Vedat Yangın'dan üzücü haber

Vedat Yangın’ın tedavisine Ümraniye Araştırma Hastanesi’nde devam edildiği öğrenildi.

Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul'da bir süredir çeşitli rahatsızlıklarından dolayı tedavi gören foto muhabiri Vedat Yangın'ı ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, Yangın'a geçmiş olsun dileğinde bulunarak doktorlarından sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

2012'de yılın spor fotoğrafçısı seçilmişti

Spor basınının duayen isimleri arasında yer alan Vedat Yangın, Sabah, Hürriyet, Fanatik ve Star gazetelerinde foto muhabirlik yaptı. 2012 yılında “Yılın Spor Fotoğrafçısı” seçilen Yangın’ın kazandığı diğer ödüller ise şöyle:

 -Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) – Yılın Basın Fotoğrafları 2011 Yarışması, Yılın Spor Fotoğrafı Ödülü

-Galatasaray Spor Kulübü, Sezonun Fotoğrafı Yarışması (2011-2012), Spor Toto Süper Lig 14. haftası en iyi fotoğraf ödülü

Spor basınının duayen ismi Vedat Yangın'dan üzücü haber