Sunucu Burcu Esmersoy aşk orucunu bozdu

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Etiler'de objektiflere yansıyan çiftten Esmersoy, 'Artık 'Hayırlı olsun' deyin. ilişkimiz uzun zamandır var. Yakalanmadan iyi idare etmişiz. Beyefendiyi sormayın. Tanımaya gerek yok' açıklamasını yaptı.

Sunucu Burcu Esmersoy aşk orucunu bozdu

2019 yılında iş insanı Berk Suyabatmaz'dan boşanan sunucu Burcu Esmersoy (45), aşk orucunu bozdu. Esmersoy, önceki akşam yeni sevgilisiyle birlikte ilk kez Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

"İlişkimiz uzun zamandır var"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; bir hayli keyifli olduğu görülen sevgililer, flaşların patlamasıyla kısa süreli bir şok yaşadı.

Gazetecilerin, "Burcu Hanım, yeni birlikteliğiniz hayırlı olsun. İlişkiniz ne zaman başladı?" sorusuna yanıt veren Burcu Esmersoy, "Artık 'Hayırlı olsun' deyin. ilişkimiz uzun zamandır var." şeklinde konuştu.

"Yakalanmadan iyi idare etmişiz"

Uzun süredir hayatında kimse olmayan sunucu, muhabirlerin, "Sevgilinizi tanıyalım. Beyefendinin ismi nedir?" sözlerinin üzerine, "Demek ki yakalanmadan iyi idare etmişiz. Beyefendiyi sormayın. Tanımaya gerek yok." diyerek kaçamak cevaplar verdi. Ayrıca Esmersoy'un aracını sevgilisi kullanırken, şoför ise arka koltukta oturdu.

Aradığı mutluluğu yine bulamadı

Massimo Cusimano'dan 2008'de boşandıktan 10 yıl sonra Berk Suyabatmaz ile nikah masasına oturan Burcu Esmersoy, aradığı mutluluğu yine bulamamıştı. Suyabatmaz ile Esmersoy, 2019'da yollarını ayırmıştı.

4 ay süren aşk

Suyabatmaz'dan boşandıktan sonra Allan Hakko ile yeni bir aşka yelken açan Esmersoy'un ilişkisi sadece 4 ay sürmüştü. Çiftin, Burcu Esmersoy'un işkolik olması nedeniyle birlikteliklerini sonlandırdıkları öğrenilmişti.

"Kariyerimde en iyi noktadayım"

Öte yandan daha önce sektörde yaşadığı zorluklardan bahseden ünlü isim, "Arkadan iş çevirme, kuyu kazma müsabakaları çok oldu. Fakat duruşumun ve çalışma azmimin ön planda olması sebebiyle hep bir noktada çabaları sonuçsuz kaldı ve savuşturuldu. Kariyerimde şu anda olunabilecek en iyi noktadayım." demişti.

"Çocukken orman mühendisi olmak isterdim"

Esmersoy ayrıca, "Çocukken orman mühendisi olma hayalim vardı." ifadelerini kullanmıştı. Yaz insanı olduğunu ve enerjisini güneşten aldığını söyleyen Burcu Esmersoy, "Ayda bir tam günümü yüz, vücut ve saç bakımına ayırıyorum, kendimi ödüllendiriyorum." diye konuşmuştu.