Survivor All Star 2022 yarışmacılarından kötü haber

MasterChef Türkiye'nin final tarihinin belli olmasıyla birlikte Survivor All Star 2022'nin çekimleri başladı. Merakla beklenen Survivor All Star'ın yarışmacılarından ise kötü haberler geldi.

Survivor All Star 2022 yarışmacılarından kötü haber

Survivor All Star 2022, 15 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Aylar sürecek zorlu macera için yarışmacılar geçtiğimiz günlerde Dominik'e uçtu.

Survivor All Star, hayranları tarafından heyecanla beklenirken, iddialı yarışmacılardan art arda kötü haberler geldi. Survivor All Star'da şampiyonluk için mücadele edecek olan Adem Kılıççı, Nisa Bölükbaşı Atakan Işıktutan ve Hikmet Tuğsuz'un sağlık sorunları nedeniyle oyunlara geç başlayacağı öğrenildi.

Yerine yedek yarışmacı geldi

Yarışma öncesi yapılan koronavirüse testi pozitif çıkan Nisa Bölükbaşı, karantinaya alındı. Nisa'nın yerine ise yedek yarışmacılardan Yağmur Banda dahil oldu.

Survıvor All Star 2022 Gönüllüler kadrosu

Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Ocak yer alıyaor.

Survıvor All Star 2022 Ünlüler kadrosu

Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yarışacak.