Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden yarışmacı...

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 9 Şubat Çarşamba ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Geçen hafta elemenin olmadığı Survivor'da toplam 8 yarışmacı elemeye kalmıştı. Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan için sms oylaması yapıldı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Acun Ilıcalı ise elenen yarışmacıya sürpriz bir teklif yaptı. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı…

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden yarışmacı...

Survivor 2022 All Star'ın 9 Şubat Çarşamba ekrana gelen son bölümünde elemeye kalan Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan arasında eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da geçen hafta Aycan Yanaç'ın yarışmadan ayrılması nedeniyle eleme olmamıştı.

Survivor'da elemeye kimler kaldı?

Survivor'da geçen hafta Aycan'ın yarışmayı bırakması üzerine eleme olmamıştı. Geçen hafta elemeye kalan Mert, Evrim, Birsen ve Barış arasında sms oylaması yapılmıştı. Survivor'da bu hafta ise elemeye kalan diğer isimler Gizem, Sercan, Bora ve Furkan oldu ve sms oylamasına çıktılar.

Haber

Oylama sonucu konseyde açıklandı

Survivor'da eleme adayları Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan için son iki haftada ayrı ayrı sms oylaması yapılmıştı. Survivor'ın son bölümündeki ada konseyinde ise eleme adayları büyük bir heyecan yaşadı.

Haber

Survivor'da kim elendi?

Acun llıcalı oylama sonucuna göre Survivor 2022'den elenen yarışmacıyı açıkladı. Sekiz yarışmacı arasından en oyu alarak Survivor'dan elenen isim ünlüler takımından Furkan Kızılay oldu.

Survivor hayallerine erken veda eden Furkan Kızılay büyük üzüntü yaşadı. Ünlüler takımı yarışmacıları da Furkan'ın veda ettiğini duyunca şoke oldular.

Survivor'a veda konuşması yapan Furkan, "Bazı hayaller yarım kalır ve kaldı. Burada büyük imtihanlardan geçtim ama buraya kadarmış. Arkadaşlarımı tanıdığıma çok mutlu oldum" dedi.

Haber

"Yapacağımız ilk All Star'ın ilk yarışmacısı sensin"

Furkan'ın elenmesinin ardından konuşan Acun Ilıcalı, "Çok daha ileri gideceğini tahmin ediyorduk ancak haftalık olaylar Survivor'da her şeyi değiştirebiliyor. İddialı yarışmacılar zayıf yerde yakalandıkları zaman seyirciden bazen destek alamayabiliyorlar. Karakterin için sanat dünyasının en efendi ve değerli isimlerinden birisin" dedi.

Ilıcalı, Furkan'ı yeniden Survivor'a davet ederek "Eğer kabul edersen bundan sonra yapacağımız All Star'ın ilk yarışmacısı sen olacaksın" dedi.

Haber