Survivor 2022 All Star'dan elenen yarışmacı belli oldu! İşte o isim...

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 16 Şubat Çarşamba ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan ve sürgün adasına giden Evrim Keklik, Ezgi Hocaoğlu, Aşkım Burçe Tunay ve Atakan Işıktutan için sms oylaması yapıldı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Peki, Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Survivor 2022 All Star'dan elenen yarışmacı belli oldu! İşte o isim...

Survivor 2022 All Star'ın 16 Şubat Çarşamba ekrana gelen son bölümünde Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da halk oylaması sonuçları ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı ve bu dört yarışmacı arasında en az oyu alan yarışmacının Dominik macerası sona erdi.

Survivor'da elemeye kimler kaldı?

Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylamada sürgün adasına giden yarışmacı Evrim Keklik oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden gönüller takımındaki oylamada haftanın 2. eleme adayı ve sürgün adasına giden isim Atakan oldu.

Haber

Survivor'da 3. dokunulmazlığı da yine gönüllüler takımı kazandı. Ünlülerde yapılan oylamada adı en çok yazılan Aşkım haftanın 3. eleme adayı oldu.

Survivor'da ilk 3 eleme adayı ünlülerden olunca, kural gereği 4. eleme adayı gönüllülerden çıkarıldı. Son eleme adayını ise gönüllülerde performans birincisi Berkan belirledi. Berkan'ın adını söylediği Ezgi haftanın 4. eleme adayı oldu.

Haber

Oylama sonucu konseyde açıklandı

Survivor'da eleme adayları Evrim Keklik, Ezgi Hocaoğlu, Aşkım Burçe Tunay ve Atakan Işıktutan sms oylaması yapılmıştı. Survivor'ın son bölümündeki ada konseyinde ise eleme adayları büyük bir heyecan yaşadı.

Haber

Survivor'da kim elendi?

Acun llıcalı oylama sonucuna göre Survivor 2022'den elenen yarışmacıyı açıkladı.

4 yarışmacı arasından en oyu alarak Survivor'dan elenen isim Ezgi oldu. Yarışmaya yedeklerden dahil olan Ezgi'nin Dominik macerası da kısa sürdü.

Haber