Survivor'da Nisa-Barış kavgası geceye damga vurdu

Survivor yarışmasının son bölümüne Nisa'nın Barış'la ilgili şoke eden iddiaları damga vurdu. 2020 sezonunda Survivor'da beraber yarıştığı Barış Murat Yağcı ile bir dönem birliktelik yaşayan ve ardından ayrılan Nisa, Barış'ın kendisine el kaldırdığını ve eski sevgilisini de sokak ortasında dövdüğünü öne sürerek 'O kadar kez ağladım, evinde kapandım ve o kadar çok şey oldu ki' sözleri ile izleyenleri adeta şoke etti.

Survivor'da Nisa-Barış kavgası geceye damga vurdu

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlık oyununda Nisa'nın Barış'a söyledikleri ise damga vurdu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 17 Nisan 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Mücadelede kadınlar yarışını 8-3 ünlüler kazandı. Erkekler yarışında ise iki takım 7-7 beraberliğe kadar geldi. Batuhan'ın sayısı ile kazanan ünlüler takımı oldu.

Dokunulmazlığı kazanan ünlüler, klasik araçlarla lüks bir villaya gittiler ve her bir yarışmacı karaoke yaptı. Ardından yarışmacılar muhteşem bir sofrada bir araya geldi. Birbirinden renkli kostümleri giyen yarışmacılar, Michael Jackson konseptli partide stres attı.

Oyunu ünlüler kazandıktan sonra Barış, gözyaşları içinde kalan gönüllüleri teselli etmeye başladı. Bunu gören Nisa'nın tepkisi ise hiç beklenmedik şekilde oldu.

'Çıldıracağım ya!' şeklinde sözler sarf eden Nisa, ''Kızlar ağlarken yanına Barış gitti, benim de gülesim geldi. Barış kadınları döven insan, ağlatan insan şimdi ne yapıyor ya! Çünkü onu en iyi tanıyan benim burada. Kadınları ağlatan insan, kadınları teselli etmeye çalışırken gördüm şok oldum. Tek derdi şov.'' ifadelerini kullandı.

Ada konseyinde söz alan Barış, şöyle konuştu:

''Oyun sonu Sude ile Yağmur'du sanırım, çok negatiflerdi ağlıyorlardı. Yanlarına gittim. Birçok yarışmacının yanına gittim. Ama Sude ile Yağmur ekstra üzüntüleri vardı. O sırada sevinemedim, empati kurdum. Tabi bazı şeyler duydum bu da canımı sıktı. Nisa benimla alakalı yerli yersiz, kadınları döven, kadınları ağlatan adam, takımdaki kızları teselli ediyor, şov yapıyor ifadesini kullanmış. Biz yarışırken ailelerimiz sevenlerimiz izlerken, herkesin sıfırdan hikayesi varken neden bu tarz kirli düşünceleri içinde barındırıp bana karşı kini öfkesi var anlamıyorum. Kadınları ağlattığımı, dövdüğümü neye dayandırarak ima ettiğini çok merak ediyorum. Kendi arkadaşlarını teselli etmem neden ona bu kadar dert oldu onu merak ediyorum.''

Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Nisa-Barış kavgası geceye damga vurdu!

Nisa, Barış'a cevap olarak, "Aslında söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi. O yüzden şu an bir şey demek istemiyorum. Ben de görmezden geliyorum merak etmesin. O kadar kez ağladım ve evimde kapandım o kadar şey oldu ki... Bu konulara girmeye hiç gerek yok." yanıtını verdi.

"Barış seni dövdü mü?"

Acun Ilıcalı, 'Barış seni dövdü mü?' sorusuna Nisa, "El kaldırmışlığı oldu, kapıyı kilitleyip gitmişliği oldu. Ağlayan kadını teselli etmeye gittiğini gördüğümde bana komik geldi. Kızlarla da bunu konuştum zaten." açıklamasında bulundu.

Survivor eleme adayları

İki dokunulmazlık yarışını kaybeden gönüllüler takımı Evrim ve Ayşe'yi potaya, Yokluk Adasına göndermişti. Ünlülerin dokunulmazlık kazanması nedeniyle Gönüllüler bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kaldı.

Ünlülerde kadınlarda Nagihan, erkeklerde de Atakan birinci. Gönüllülerde Hikmet ile Sude birinci oldu. Böylelikle birinci seçilen isimler dokunulmazlığı kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım gönüllüler olduğu için takım konseye gitti.

Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Nisa-Barış kavgası geceye damga vurdu!

Konseyde yapılan oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı. Konseyde yapılan oylama sonucu Nisa seçilerek haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Nisa-Barış kavgası geceye damga vurdu!