Survivor'da Mert ve Sude'nin gizli konuşmaları izleyenleri şoke etti

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında görülen Mert ve Sude'nin gizli konuşmaları izleyenleri şoke etti. Survivor Mert Öcal, Sude'ye 'Ben senin için bu yarışmayı bugün bırakırım' derken 'Ogeday Nisa için bu yarışmayı bırakır mı sanıyorsun?' ifadelerine yer verdi.

Survivor'da Mert ve Sude'nin gizli konuşmaları izleyenleri şoke etti

Mert Öcal ve Sude Burcu aşkında flaş gelişme yaşanıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında; Survivor Mert ve Survivor Sude'nin baş başa konuştukları görülürken özellikle Mert'in açıklamaları gündeme oturacak.

Sude Burcu'nun konuyu kapatma taraftarı olduğu sözlerinden anlaşılırken Mert Öcal'ın "Her şeyi mi kapatacağız?" ifadesi ise şoke etti.

Haber

Öte yandan; Mert'in Ogeday ve Nisa'ya olan kızgınlığı da sözlerinden anlaşılırken "Birbirleri ile ilgilenmek yerine bizimle uğraştılar" ifadeleri sonrası neler olacağı yeni bölümde anlaşılacak.

Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Sude Burcu ve Mert Öcal'ın diyalogları dikkatlerden kaçmadı.

Haber

"Ben senin için bu yarışmayı bugün bırakırım" açıklamasında bulunan Mert'e Sude Burcu'nun yanıtı ise farklı oldu. Konunun kapatılması gerektiğini ve farklı şeylere odaklanılması gerektiğini vurgulayan Sude Burcu, durum nedeniyle üzgün olduğunu sözlerine eklerken Nisa ve Mert'in yakın arkadaş olduğunu ancak sonrasında işlerin karıştığını ima etti.

Mert Öcal ise her seferinde Sude'ye verdiği değeri ifade ederken Ogeday ve Nisa'ya olan kızgınlığını da sözlerine ekledi.