Tchibo ile aktif bir yaz

Yaz mevsiminin beraberinde getirdiği enerjiden ilham alan Tchibo, spor tutkunlarının her ihtiyacına yetişecek fonksiyonel ve yenilikçi ürünleriyle açık havada antrenman keyfini doyasıya yaşamanızı sağlıyor.

Tchibo ile aktif bir yaz

Her hafta yenilenen temalarıyla birbirinden fonksiyonel ve şık ürünleri bir araya getirerek müşterilerine farklı alternatifler sunan Tchibo; konfor, şıklık ve pratikliğin buluştuğu “Aktif Bir Yaz” temasıyla hem tarzınızı yansıtacağınız hem de antrenman keyfinizi en üst seviyeye çıkaracak ürünlerini sunuyor.

Maksimum konfor ve hareket özgürlüğü

DryActive Plus malzemesi sayesinde hava alan ve çabuk kuruyan fonksiyonel atlet ve spor tayt, aynı zamanda yumuşak malzemesi sayesinde egzersiz esnasında ihtiyaç duyulan optimum hareket özgürlüğünü sunuyor.

Dikişsiz spor büstiyeri, cilt dostu ve formu korurken ideal desteği sağlayan bir tasarıma sahip. Sportif şıklık ve konforun buluştuğu fonksiyonel tişört ve spor şortu ise doğayı ve çevreyi koruyan sürdürülebilir tarım sonucu üretilen ürünler.

Antrenmanların vazgeçilmez ekipmanları

Kulaklık kablosu için özel alanı ve fermuarlı bölmeleriyle telefon ve anahtarlarınızı kolayca taşımanızı sağlayacak spor kemeri, açık havada yürüyüş, koşu veya bisiklete binmenin tadını çıkarırken en ideal yardımcınız olmaya aday. Taşıma askısıyla birlikte gelen yoga matı, kaymayan yüzeyiyle egzersiz esnasında sağlam bir zemin sağlıyor.

Dekoratif dizaynıyla dikkat çeken spor çantası, farklı boyuttaki bölmeleri sayesinde tüm önemli eşyalarınızı elinizin altında tutacak. Serinletici spor havlusu, buharlaşarak soğutma özelliği ile ıslatılarak kolayca etkinleştirilebilen serinletme etkisine sahip. Buz akülü matara ise içeceklerinizi uzun süre soğuk tutarak sıcak yaz günlerinde aradığınız ferahlığı sağlayacak.