Oyuncu Logan Williams, uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirdi

Türkiye'de de çok sayıda hayranı bulunan The Flash dizisinin yıldız oyuncularından Logan Williams'ın 16 yaşındayken aniden ölümüne aşırı doz uyuşturucunun neden olduğu açıklandı.

Oyuncu Logan Williams, uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirdi

The Flash dizisinin oyuncularından Logan Williams, 16 yaşında aniden yaşamını yitirerek hayranlarını büyük üzüntüye uğratmıştı. Türkiye'de de birçok hayranı bulunan 16 yaşındaki genç yıldızın ölüm raporu açıklandı.

Williams'ın 'kasıtsız yasadışı uyuşturucu toksisitesi (fentanil)' nedeniyle öldüğünü doğruladı. Genç yıldızın annesi oğlunun 3 yıldır uyuşturucu ile mücadale verdiğini ancak başarılı olamadan yaşama veda ettiğini açıkladı.

Dünya çapında ün kazanan genç yıldız Logan Williams ölmeden önce tedavi amaçlı 1 ay hastanede tutulmuştu.  Logan Williams, 'tamamen temizim' dedikten sadace birkaç gün sonra yaşama veda etti.

The Flash dizisindeki rolüyle hatrı sayılır bir şöhretin kapısını aralayan 16 yaşındaki oyuncu Logan Williams ani ölümüyle herkesi şoka uğrattı. Televizyon dünyasını yasa sokan ölümde ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Çocuk yıldızdı, The Flash dizi ile ün kazandı

Kanadalı oyuncu Logan Williams, henüz 10 yaşındayken The Color of Rain adlı filmle kariyerine başladı. Ardından da adını geniş kitlelere duyurduğu The Flash için kamera karşısına geçti.