TLC'de Ekim'de de 'Her Gün Film Günü'

TLC, Ekim ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30'da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Ekim ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC'de izleyicilerle buluşacak.

TLC'de Ekim'de de 'Her Gün Film Günü'

TLC’nin Ekim film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her gün saat 19.30’da Jumanji serisi, Anakonda serisi, Sakar Polis serisi, Örümcek Adam serisi, Kod 999, Riddick, Siyah Giyen Adamlar serisi, Terminatör: Kurtuluş, Tehlikeli Bölge, Hayalet Fırtına, Yamakasi, Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV: 0 ve Korkunç Şüphe: Cici Anne TLC'de ekrana gelecek.

Jumanji serisi, 1 Ekim ve 8 Ekim Salı ekranda.

Jumanji: Vahşi Orman / Jumanji: Welcome To The Jungle: Gizemli bir video oyunu oynayan dört ergen, sanal bir ormana sürüklenir. Hayatta kalmak için Jumanji'nin tuhaf dünyasını keşfetlemeri gerekir. Dwayne Johnson, Jack Black ve Kevin Hart başrollerde ekrana geliyor.

Jumanji: Yeni Seviye / Jumanji: The Next Level: Yeniden bir araya gelen ekip, yeni bir oyunla karşılaşır. Arkadaşlarını kurtarmak için Jumanji'ye döndüklerinde hiçbir şey bekledikleri gibi gitmez.

Anaconda serisi, 2 Ekim itibarıyla her Çarşamba 19.30’da.

Anakonda / Anaconda: Bir film ekibi, Amazon yağmur Ormanları’ndaki kayıp bir kabileyi arar. Ancak kaçak bir yılan avcısı ve izini sürdüğü tehlikeli av planları altüst eder. Jon Voight, Jennifer Lopez, Ice Cube’un başrollerini paylaştığı Anakonda, serinin ilk filmi olarak izleyiciyle buluşuyor.

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde / Anacondas: The Hunt For The Blood Orchid: Bilim insanları ebedî yaşam sunduğu iddia edilen bir orkideyi bulmak için Borneo ormanına doğru yola çıkar. Tekneleri yanlış yöne sapınca dev anakondanın bölgesine girerler.

Anaconda 3: Varoluş / Anaconda 3: Offspring: İki dev yılan gizli bir araştırma tesisinden kaçar. Amansız bir paralı asker ve dâhi bir bilim insanı, iki sürüngeni medeniyet için tehdit oluşturmadan yakalamak için birlik olur.

Anaconda 4: Kan Peşinde / Anacondas: Trail Of Blood: Genetik olarak güçlendirilmiş bir anakonda yavrusu üretilince Amanda Hayes yaratılmasına öncü olduğu vahşi yaratıkların yok edilmesi için bir grup bilim insanıyla harekete geçer.

Kara Göl ve Anakonda / Lake Placid Vs. Anaconda: Deney yapan bilim insanlarının elinden kaçan dev timsahlar ve anakondalar Kara Göl, Maine'deki tehlikeyi artırır. Saldırıların başlaması uzun sürmez.

Sakar Polis serisi, 3 Ekim ve 10 Ekim Perşembe TLC’de.

Sakar Polis / Paul Blart: Mall Cop: Bir suç örgütü alışveriş merkezine saldırıp insanları rehin alınca banliyöde yaşayan ve New Jersey'deki AVM'de güvenlik görevlisi olarak çalışan bekâr bir baba günü kurtarır.

Sakar Polis 2 / Paul Blart: Mall Cop 2: Altı yıl boyunca AVM'lerde güvenliği sağlayan Paul Blart, ergen kızıyla birlikte Las Vegas'ta tatile gider. Suç tatil bilmez ve vazife onu göreve çağırdığında Blart gerekeni yapar.

Örümcek Adam serisi, 4 Ekim itibarıyla her Cuma 19.30’da.

Örümcek Adam: Örümcek Evreninde / Spider-Man: Into The Spider-Verse: New Yorklu genç Miles Morales okul, arkadaşlar ve Örümcek Adam olma arasında denge kurar. Çoklu evrenin kapısı açılınca Miles örümcek güçlerine sahip tek kahraman olmadığını anlar. Shameik Moore, Jake Johnson ve Hailee Steinfeld başrollerde.

Örümcek Adam / Spider-Man: Mutant bir örümcek tarafından ısırılan inek ve tuhaf bir lise öğrencisi olan Peter Parker, örümceğimsi güçler kazanır ve bu güçleri kötülükle savaşmak için kullanır. Tobey Maguire, Willem Dafoe ve Kirsten Dunst başrollerde.

Örümcek Adam 2 / Spider-Man 2: Peter Parker birer ödül ve lanet olan güçleriyle başa çıkmakta zorlanır. Çok dokunaçlı ve güçlü bir düşman olan Doktor Octopus ile çatışması ilişkilerini teste sokar.

Örümcek Adam 3 / Spider-Man 3: Örümcek Adam gizemli bir siyah kostüme bürününce karanlık, yanı çifte hayatının kontrolünü ele geçirir. Başlayan içsel çatışmaya yeni düşmanlar, dürtüler ve intikam eklenir.

Kod 999 / Triple 9: Eski bir Özel Kuvvetler üyesi, kanunsuz polisler ve eski askerlerden oluşan bir ekiple çatışmayla sonlanan iddialı bir banka soygunu düzenler. Casey Affleck, Anthony Mackie ve Kate Winslet başrollerde ekranda.

Riddick: Issız bir gezegende ölüme terk edilen hükümlü uzaylı Riddick farklı gezegenlerden gelen yırtıcılar ve kelle avcılarıyla savaşır. Hikayeyi David Twohy yönetirken başrolde; Vin Diesel'e ve Karl Urban eşlik ediyor.

Siyah Giyen Adamlar serisi, 15 Ekim ve 22 Ekim Salı izleyiciyle buluşacak.

Siyah Giyen Adamlar 3 / Men In Black 3: Gezegenin geleceği tehlikeye girince Ajan Jay 1969 yılına geri döner. Şeytani bir uzaylının geleceği mahvetmesini önlemek için K'nin genç versiyonuyla birlikte çalışır. Will Smith, Tommy Lee Jones ve Josh Brolin başrollerde.

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit / Men In Black: International: Siyah Giyen Adamlar bu yeni macerada bugüne kadar karşılaştıkları en büyük ve en global tehditle, kendi örgütlerindeki bir köstebekle yüzleşir. Başrollerde; Tessa Thompson, Chris Hemsworth ve Liam Neeson yer alıyor.

Terminatör: Kurtuluş / Terminator Salvation: Mahşer Günü'nde insanlığın büyük kısmının yok olmasının ardından John Connor soykırımcı yapay zekâ Skynet'e karşı insan direnişine öncülük eder.

Tehlikeli Bölge / District 13: Ultimatum: Bölge 13, iki yıl içinde daha ıssız ve daha tehlikeli bir yere dönüşür. Leïto ve Damien kaos ve yıkımı önlemek için güçlerini yeniden birleştirir.

Hayalet Fırtına / Ghost Storm: Küçük bir adanın sakinleri geçmişteki bir katliamın intikamını almak isteyen öfkeli ruhların sebep olduğu tuhaf elektrik fırtınasının kurbanı olur.

Yamakasi: Yamakasi onları taklit ederken yaralanan bir çocuğa yardım etmek için harekete geçer. Yedi zengin hastane yöneticisine karşı vurgun düzenlenir.

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV: 0 / Kingsglaive: Final Fantasy Xv: 0: Elit bir askerî birlik olan Kingsglaive sihirli Lucis Krallığını korumak için savaşırken şeytani Niflheim İmparatorluğu kutsal kristali çalmaya çalışır.

Korkunç Şüphe: Cici Anne / Glass House: The Good Mother: Bir üvey anne tarafından evlat edinilen iki öksüz kardeş, yeni üvey ailesinin hayal bile edemeyecekleri kadar tuhaf ve acımasız olduğunu anlar.

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 99, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30 Türksat 4A, S Sport Plus.