Umut Açıkgöz'den 'Geçmiş Olsun'lu dönüş

Müzik dünyasının güçlü sesi, taverna müziğinin aranan ismi başarılı müzisyen Umut Açıkgöz, 'Geçmiş Olsun' adını verdiği yeni single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

Umut Açıkgöz'den 'Geçmiş Olsun'lu dönüş

Sözleri Nuran Çamurcu’ya, müziği ise Tamer Özkan ve Ekrem Düzgünoğlu’na ait olan ‘Geçmiş Olsun’şarkısının aranjörlüğünü de ünlü müzik adamı Tamer Özkan üstlendi.

Şarkının klibi Candan Köker yönetmenliğinde Kilyos’ta çekildi. Biten bir aşkı konu alan şarkı, Umut Açıkgöz’ün güçlü yorumuyla hayat buldu.

2 yıllık bir aranın ardından bu kez ‘Geçmiş Olsun’ ile sevenlerinin karşısına çıkan Umut Açıkgöz, “2022 benim yılım olacak. Çok çalıştık, çok emek verdik ve ortaya bomba gibi bir şarkı çıktı” dedi.‘Geçmiş Olsun’ şarkısı, SözMüzik etiketi ile dijital platformlarda yerini aldı.

Haber

Umut Açıkgöz kimdir?

10 yaşında ailesi ile birlikte bir mağazanın vitrininde gördüğü klavye ile tanışan Umut Açıkgöz, Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi Keman-Piyano Bölümü’nden mezun oldu. Ardından da Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı bitirdi.

Bir süre müzik öğretmenliği yapan sanatçı, 2015’te ilk şarkısı ‘Ne Olur’u müzikseverlerle buluşturdu. Ardından da 2017’de ‘Mahzen’, 2020’de ise ‘Sevdamı Uyuttum’ ve ‘Merhem’ şarkılarını çıkardı.

Haber