Usta sanatçı Emel Sayın'dan üzen haber

Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan usta sanatçı Emel Sayın, tedavi için bir kez daha harekete geçti. Emel Sayın, kendisini Süperstar Ajda Pekkan'ın doktoruna teslim etti.

Usta sanatçı Emel Sayın'dan üzen haber

Ünlü sanatçı Emel Sayın, bel fıtığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz mart ayında aynı sorunla ilgili ikinci kez operasyon geçiren ünlü isim, üçüncü defa ameliyat masasına yattı.

Daha önce iki kez ameliyat olan 77 yaşındaki ünlü sanatçı Emel Sayın, fıtık yüzünden yürümekte zorlanınca tekrar hastanenin yolunu tuttu.

Yıllardır bel fıtığı sorunu yaşayan sanatçı, cumartesi günü Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede bir kez daha ameliyat oldu.

Emel Sayın’ı Ajda Pekkan’ın düşüp kalça kemiğini çatlattığında tedavisini yapan doktor ameliyat etti. Öte yandan ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu ancak hastaneden henüz taburcu olmadığı belirtildi.

Emel Sayın, geçtiğimiz sene konuk olduğu programda samimi açıklamalarda bulunmuştu. Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi, "Estetiğe karşı mısınız?" sorusu üzerine hakkında bilinmeyen bir detayı ilk kez açıklamıştı.

'İtiraf ediyorum'

Emel Sayın şu ifadeleri kullanmıştı:

"Nazara çok inanırım. İtiraf ediyorum botoks yaptırıyorum. Başka bir şey yaptıramıyorum, korkuyorum."

'Arkama bakmadan kaçtım'

"Hatta bir gün tam kararımı verdim, doktordan randevu alıp gittim. Doktor yapacaklarını anlattıktan sonra arkama bakmadan kaçtım. Sonra doktorumu arayıp özür diledim."

Emel Sayın, "Çok yakında bilinmeyenleri ve hayatımı anlattığım kitabım yayınlanacak. Kitabım hazırlık aşamasında, eski günleri anlattıkça tekrar o günleri yaşıyorum. Zaman zaman tatlı anılar, üzüntüler, hüzünler, hayal kırıklıkları, mutluluklar... Hepsinin bir arada olduğu bir yaşam" sözleriyle, kitabının içeriği hakkında da sevenlerine kısa bilgi vermişti. (Kaynak: Bülent Cankurt-Sabah)