Wilma Elles'ten şaşırtan Caroline itirafı! 'Yeri benim için…'

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisindeki Caroline karakteriyle Türkiye'de büyük bir üne kavuşan Wilma Elles, kariyerine ve hayatına dair içten ve samimi açıklamalarda bulundu. Elles, 'Caroline karakterinin yeri benim için ayrıdır. Caroline karakteri beni daha güçlü ve başarılı bir insan yaptı' dedi.

Wilma Elles'ten şaşırtan Caroline itirafı! 'Yeri benim için…'

Başarılı oyuncu Wilma Elles oyunculuğa olan tutkusunu, Türkiye'ye olan sevgisini ve ailesine olan bağlılığını Carousel InStyle dergisine verdiği röportajda paylaştı.

Elles, oyuncu olma hayallerinin 4 yaşındayken başladığını ve kariyerinin her adımında kendini geliştirmek için nasıl çabaladığını anlattı.

Oyunculuk ve Türkiye

Wilma Elles, çocukluğundan beri oyuncu olma hayali kurduğunu ve Türkiye'ye geliş sürecini anlattı. Almanya'dan Türkiye'ye uzanan yolculuğunda aldığı kararların kariyerinde nasıl dönüm noktaları yarattığını vurguladı.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisindeki Caroline karakteriyle Türkiye'de büyük bir üne kavuşan Elles, bu rolün kariyerindeki önemini ve kendisine kattığı değerleri paylaştı. Bu karakterin, onu daha güçlü ve başarılı bir insan yaparken farklı bir bakış açısı da kazandırdığını belirtti.

Üç çocuklu hayat

Üç çocuk annesi olan Elles, çocuklarının hayatına kattığı anlamı ve onların büyürken kendisine öğrettiği değerleri anlattı. Çocukları sayesinde birçok yeni kapının açıldığını ve onlara yatırım yapmanın dünyadaki en geri dönüşümlü yatırım olduğunu düşünüyor.

Carousel InStyle dergisine verdiği röportajda, ayrıca şu konulara da değindi. Müzikle olan ilgisini de paylaşan Elles, hayatının müzikle ne kadar zenginleştiğini ve çocuklarına olan sevgisini dile getirdi.

Elles, Eskişehir'de "Evde Kalmış Kızlar Köye" adlı komedi filminde rol aldı ve performansıyla büyük beğeni topladı.

New York'ta düzenlenen ve büyük ilgi gören TASC (Türk Ulusal Yönlendirme Komitesi) Türk Festival Günleri'ni sundu, burada Ziynet Sali ve Cem Tarım gibi ünlü sanatçılarla sahneyi paylaştı.