Yağmur Atacan'ın eşi Pınar Altuğ'u uçakta nasıl rezil ettiği yıllar sonra ortaya çıktı

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile olan bir uçak anısını paylaştı. Uçakta yan yana oturamayan çiftin hikayesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Pınar Altuğ, eşi için 'Uçakta beni rezil etti' dedi.

Yağmur Atacan'ın eşi Pınar Altuğ'u uçakta nasıl rezil ettiği yıllar sonra ortaya çıktı

Aralarındaki yaş farkı ile gündemden düşmeyen ünlü çift Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın, uçakta seyahat ederken farklı koltuklarda oturmaları yolcular tarafından dikkat çekti.

İkilinin neden ayrı oturduklarını ve yaşananları Altuğ, Sabah'tan Merve Yurtyapan'a anlattı.

Eşi Pınar Altuğ ile ayrı oturan Yağmur Atacan'a bir yolcunun "Eşiniz önde siz neden buradasınız?" diye sorması üzerine Atacan, olayı şöyle anlattı:

"Her gören yanımızdan konuşarak geçiyor. 'Bizde herkes kendi bütçesine göre uçuyor. Pınar'la benim gelir seviyem belli. Ben biletimi kendim alıyorum' dedim. İnsanların suratları değişti. Arka tarafta oynamaya devam ediyorum. 'Bazen beni de uçuruyor business'ta' falan diyorum. Herkes Pınar'ı ayıplıyor."

Pınar Altuğ ise, eşi Yağmur Atacan'ın kendisini nasıl rezil ettiğini şu sözlerle aktardı:

"İnsanların suratları değişti. Yanımdan gelip geçenler suratıma bakıp cık cık'lıyorlar. Durmuyor, oynamaya devam ediyor Yağmur. Arada perdeyi açıp, 'Canım çok çekti bir bardak portakal suyu verir misiniz?' diyor. Ben yanımda olanlara anlattığım için onlar da gülüyorlar. Ama Yağmur nasıl mağduru oynuyor anlatamam... Uçakta beni rezil etti."