Astrolog Ayşe Meral Ünal Tatlısu

2022'de burçları neler bekliyor?

Astrolog Ayşe Meral Ünal Tatlısu

İki sosyal gezegenimiz olan Jüpiter ve Satürn sosyal ve toplumsal yönden en çok etkisini hissettiğimiz gezegenlerdendir. Jüpiter’le şans ve fırsatlar yakalayarak büyüyerek kendimizi geliştiririz. Satürn’den gelen engellenmeler ve kısıtlanmalara rağmen bizden sorumluluk üstlenmemizi ve kendimizi yetersiz ve eksik hissettiğimiz konularda korkularımız yenerek üzerine giderek görevlerimizi yerine getirerek olgun bir insan olmamıza olanak sağlar.

Geçen seneden beri Kova burcunda olan Satürn’le başlayıp, Jüpiter transitiyle devam edeceğiz.

Satürn Uranüs karesi ile sosyal ve toplumsal anlamda değişimlerin gözlemleneceği alanların transitlerine değindikten sonra, son olarak da Ay Düğümleri ile 18 ay boyunca hayatımızın hangi alanlarıyla ilgilenmemiz gerektiğinden bahsedeceğiz. Hepimize sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum…

Yükselen Koç ve Koç Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 11.evinizde ve 10.evinizi de yönetiyor olacak. Kariyerinizi yapılandırmanızı isteyen Satürn Yükseleninize 60’lık destek açısıyla sizi kişisel olarak ve etrafınızda bulunan kişilerle destekleyerek kariyerinizi ve toplum önündeki statü ve saygınlığınızı yapılandırabilmeniz için yeniliğe açık olmanızı, ben bilirim havasından çıkmanızı ve eski yöntemleri bir kenara bırakıp yenilikçi bir bakış açısıyla olaylara yaklaşmanızı istiyor. Sosyal çevrenizde yenilik ya da ciddi bir ayıklanma olacaktır. Eski ve miadı dolan arkadaşların hayatınızdan çıkması yeni insanlarla yenilenen bir sosyal çevreyle belki vakıf dernek gibi sosyal gruplar içerisinde bulunabilirsiniz.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 2.ve 11.evlerinizdeki düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir. Kariyer hayatınızda, sosyal çevre ilişkilerinizde, sosyal statünüzde ani değişimler gözlemleyebilirsiniz.

Jüpiter 12.evinizde Balık burcu seyahati süresince ilahi korunma ve ruhsal, manevi yönden zenginleşme, mistik psişik konularda gelişme, psikolojik sağlığınızda şifalanma getirebilir.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 12.ev konularında sizi idealistleştirerek spiritüel alanlarda büyük bir gelişme olanağı sağlayabilir. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 9.ev konuları olan yüksek eğitim ve akademik kariyer ve yurt dışı bağlantılı konular, ya da hukuksal bir dava süreci ile ilgili belirsizlikler de söz konusu olabilir. Nisan aylarında kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı dikkatli olmanızı gerektirebilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 1.evinizde, bizatihi size şahsınıza şans getirecek. Önünüze gelen yeni fırsatları iyi değerlendirdiğinizde yeni başlangıçlarla, girişimlerde bulunarak kendi sınırlarınızı genişletebilir, büyüyüp gelişebilme şansı yakalamış olursunuz. Çünkü öncü evlerden olan 1.ev kişinin harekete ve eyleme geçebilmesine olanak sağlar. Jüpiter size transitte bu fırsatı önünüze getirdiğinde siz herhangi bir girişimde bulunmazsanız doğal olarak da bir gelişme beklememelisiniz. Karşı aksınız olan evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar evinizi de harekete geçireceği için var olan bir ilişki evliliğe ya da ortaklığa dönüşebilir. Ya da yeni bir ilişki ile evliliğe adım atabilir, ya da çocuk sahibi olarak büyüme de gösterebilirsiniz. Tabi bedenen de genişletebilir karakter olarak da sizi büyütebilir.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin de 2/8 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 2/8 ev konularınızda gerçekleşeceği için kendi kaynaklarınızı geliştirmeyi, bedeniniz ve yeteneklerinizle öz değer duygunuzu geliştirmeye yönelmelisiniz.

Yükselen Boğa ve Boğa Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 10.evinizde ve 9.evinizi de yönetiyor olacak. Hali hazırda bir düzene oturtmuş olduğunuz kariyerinizde ufkunuzu geniş tutup daha farklı bakış açıları ile değerlendirmeler yaparak değişime gitmenizi isteyecek. İnat etmenin direnmenin hiçbir faydası olmadığını yeni ve açık fikirlere açık olmanızı direngen bakış açınızdan çıkmanızı, ben böyle iyiyim işimde gücümde düzenimi kurmuşum. Ne gerek var şimdi değişikliğe kafasından çıkartacaktır. Eski bildiğiniz yöntemlerle olmayacağını, belki etrafınızdaki kişilerin değiştiğini gözlemleyebileceksiniz.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 1.ve 10.evlerinizdeki sabit bir şekilde öylece hiç kıpırdamadan yıllarca aynı işi aynı şekilde yapmaya devam eden kariyerinizdeki düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir. Kariyer hayatınızda, statünüzde, toplum önü görünürlüğünüzde ani değişimler gözlemleyebilirsiniz.

Jüpiter 11.evinizde Balık burcu seyahati süresince sosyal çevrenizden, vakıf dernek gibi gruplar içerisindeki arkadaş ve dostlarınızdan destek görebilir, hayallerinizi gerçekleştirme yolunda gelişme kat edebilirsiniz.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 11.ev konuları olan insanlığı ileriye taşıyacak, toplumlara fayda ve yarar sağlayacak çalışmalar içerisinde bulunabilirsiniz.

Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 8.ev konuları olan ortak değerler, okült bilgiler, başkalarının kaynakları, vergi miras gibi parasal konular, alacak verecek hesapları, kredi ve borçlar ile ilgili alanlarda belirsizlikler söz konusu olabilir. Nisan aylarında kontrolünüz dışında ortak gelirlere, alacak verecek gibi olaylara karşı dikkatli olmanızı gerektirebilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 12.evinizde sizi ilahi koruma altında tutacaktır. Mistik ve psişik konularda, spiritüel alanlarda ruhsal anlamda kendinizi geliştirebilme şansı ve fırsatı sunacaktır. Bu fırsatları iyi değerlendirdiğinizde Jüpiter 1.evinizden geçerken ortaya çıkarma konusunda desteklenebileceksiniz. Bu sebeple inziva evi olan 12.evde ruhsal ve manevi yönden güçlenerek çıkmak için bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin 1/7 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 1/7 ev konularınızda gerçekleşeceği için ilişki ya da ortaklıklarda ayrılıklar ve yeni başlangıçlar, dış görünüşünüzde, karakterinizde, etrafınızda bulunan insanlarda değişimler söz konusu olabilir.

Yükselen İkizler ve İkizler Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 9.evinizde ve 8.evinizi de yönetiyor olacak. Kariyerinizi yapılandırmanız için bakış açınızı, geliştirmenizi, yeni ve farklı alternatifler bulmanızı ve bunun için de ister eğitim al, ister okuyarak olsun kendini geliştir ve yenilen diyor. Satürn Yükseleninize 120’lik destek açısıyla sizi kişisel olarak ve etrafınızda bulunan kişilerle, sözü geçen otorite figürleri tarafından da destekleyerek kariyerinizi oluşturmanız için yeni imkanlar sunuyor olacak. (Satürn 10.eve geçmeden kendini geliştir. 10.eve geldiğinde harekete geçecek kapasitede ol diyor.) Zaten hava elementinin akılcı ve mantıklı doğasıyla hayata bakan siz ikizler burcu kişileri olarak, değişikliğe olan merakınızla yenilikleri takip ederek değişen koşullar doğrultusunda eş, ortaklar, okült bilgiler, başkalarının kaynakları ile kendinizi geliştirmenizi istiyor. Yüksek eğitim ve akademik kariyer yurt dışı seyahatler ya da ticari faaliyet alanlarında yenilikler söz konusu olabilir.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 9.ve 12.evlerinizdeki düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir. Ortak gelirlerde, belki eşten kaynaklı ticari anlaşmalarda, finansal ve psikolojik sağlığınızla ilgili konularda ani değişimler yaşayabilirsiniz.

Jüpiter 10.evinizde Balık burcu seyahati süresince iş, kariyer ve meslek hayatınızda büyük şans ve fırsatlar getirebilir. Yay burcunu da yöneten Jüpiter 7.evle ilgili eş, ortak ve ilişkiler yoluyla da şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Karşılaşacağınız şans ve fırsatları çok iyi değerlendirip yeni girişimlerde bulunarak kariyer hayatınızda ve sosyal statünüzde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 10.ev konularında sizi kariyer hayatınızda büyük fırsatlar getirirken belirsizlikler de getirebilir. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 7.ev konuları olan eş, ortak ve ikili ilişkilerde yapılan sözleşme anlaşmalarla ilgili belirsizlikler de söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 11.evinizde, sosyal çevreniz, vakıf dernek gibi sivil topluluklar, kariyerden elde edilen gelirlerde yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Yeni sosyal çevrelere girmek isteyebilirsiniz.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin de 6/12 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 6/12 ev konularınızda gerçekleşeceği bilinçaltı korkularınıza yönelmeli, insanlardan izole olup mistik psişik konularla ilgilenerek, ruh ve beden sağlığınıza gerekli özeni göstermelisiniz. İki sosyal gezegen 9.ve10.evinizden geçerken kariyer hayatınızda değişimler getirirken, Satürn yükseleninize, Jüpiter Ay Düğümlerine destekleyecek ve kariyer hayatınızda önemli değişimlerin gerçekleştiğini gözlemleyebileceksiniz.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 8.evinizde ve 7.evinizi de yönetiyor olacak. Satürn 8.evden geçerken oldukça zorlar insanı. İçsel olarak dönüşüm ölüm, cinsellik, okült ve finansal konularda tüm korku ve eksikleriyle kişiyi baş başa bırakır. Satürn 8.ev geçişinde yükselen burcun göremediği bir yerleşimdedir. Yani kişi kendi içsel korkuları ile yüzleşmekten korkar. Görmezden gelmeyi tercih edebilir. Halbuki yeniliğe açık olmayı seçtiğinde kişi, Akrep burcunun karanlık kapısından girdiği bu ev transiti sonrasında aydınlığa kavuşacak ve asla ne kendisi be de hiç bir şey, eskisi gibi olmayacaktır. Eşine, ortaklarına ya da kurmuş olduğu her türlü ikili ilişkilere olan bakış açısıyla olgunlaşacak, yeniden ışığı görebildiğini ve ayağa kalkabildiğini gözlemleyebilecektir.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 8.ve 11.evlerinizdeki düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir. Sosyal çevreniz, idealleriniz ve hayallerinizde, ortak değerler, ölüm, cinsellik, okült bilgiler ve finansal konularda ani değişimler yaşayabilirsiniz.

Jüpiter 10.evinizde Balık burcu seyahati süresince yüksek eğitim ve akademik kariyer, yurtdışı seyahatleri ve ticari faaliyetler, hukuksal davalarla ilgili alanlarda büyük şans ve fırsatlar getirebilir. Yay burcunu da yöneten Jüpiter 6.evle ilgili günlük rutin hayatınız, çalışma koşullarınız, benden sağlığınız, evcil hayvanlarınız ile ilgili konularda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 9.ev konularında sizi yüksek eğitim ve akademik kariyer, yurtdışı seyahatler ve ticari faaliyetler ile ilgili alanlarda büyük fırsatlar getirirken belirsizlikler de getirebilir. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 6.ev konuları ile ilgili günlük rutin hayatınızda, çalışma koşullarınızda, benden sağlığınızla ve evcil hayvanlarınız ile ilgili konularda da belirsizlikler de söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 10.evinizde iş, kariyer ve meslek hayatınızda yeni fırsatlar elde edebilirsiniz.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin de 5/11 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 5/11 ev konularınızda gerçekleşeceği için aşk, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız, sosyal çevreniz ve dilekleriniz ile ilgili alanlarda büyük değişimler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Aslan ve Aslan Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 7.evinizde ve 6.evinizi de yönetiyor olacak. Eşinizle, ortağınızla ve tüm ilişkilerinizi yapılandırmanızı isteyen Satürn Yükseleninize 180’lik karşıt açı bağlantısıyla bu yıl da sizi zorlamaya devam edecek. Aslında sizden istediği yenilikçi olmanız ve ilişkilerinizi yenilikçi bir bakış açısıyla değerlendirmeniz. Ayrıca 6.evinizi de yöneten Satürn günlük rutin hayatınız, çalışma koşullarınız, beden sağlığınız ve evcil hayvanlarınız ile ilgili konularda bir yeni düzenlemeler getirmeniz söz konusu olabilir.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 7.ve 10.evlerinizdeki düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir. Mevcut bir iş ya da ilişkinin bitmesi ya da yeni bir iş ve ya ilişkinin başlaması, ya da var olan bir ilişkinin ani gelişen olaylarla evliliğe dönüştüğünü gözlemleyebilirsiniz.

Jüpiter 8.evinizde Balık burcu seyahati süresince ortak değerler, cinsellik, ölüm ve ölüm ötesi alem, okült bilgiler finansal derinleşme ve yeniden doğmuş gibi ruhsal şifalanma getirebilir.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 8.ev konularında sizi idealistleştirerek bilinenin ötesini öte alemi anlamlandırma yoluyla spiritüellikle derinleşerek gelişme olanağı sağlarken belirsizlikler de verebilir. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 5.ev konuları olan aşk, çocuklar, hobiler, yatırımlar ile ilgili belirsizlikler de söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 9.evinizde, ufkunuzu genişletecek eğitim alanlarında ve ruhsal konularda şans getirecek ve çok daha yüksek dünya görüşüne ulaşmanızı sağlayacaktır.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin de 4/10 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 4/10 ev konularınızda gerçekleşeceği için aile, yuva, atalar, kökler, emlak arsa, iş, kariyer ve toplumsal statünüze yönelmenizi gerektiren konularınız olacaktır.

Yükselen Başak ve Başak Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 6.evinizde ve 5.evinizi de yönetiyor olacak. Günlük rutin hayatınız ve çalışma koşullarınızı bir düzene oturtma aşamasında sistem kurarken yenilikçi bir bakış açısıyla hizmet etme bilincine ulaşmanızı, en düşük maliyetle en yüksek faydayı elde etme bilinciyle en verimli şekilde çalışma koşulları geliştirmenizi sizden istemektedir.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 6.ve 9.evlerinizdeki sabit bir şekilde öylece hiç kıpırdamadan yıllarca aynı çalışma koşullarıyla aynı düzeni devam ettirerek verim elde edilemeyeceğini, bunun için bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini farkına vardırtarak çalışma koşullarınızdaki düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir. Bu durum en çok zihnen yükselten bir farkındalık kazandırmış olacaktır.

Jüpiter 7.evinizde Balık burcu seyahati süresince eş, ortak, ikili ilişkilerin yana size şans ve fırsatların gelmesiyle sosyal çevrenizin ve yakın çevrenizin desteğini alarak büyüme ve gelişme elde edebilirsiniz.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 7.ev konuları olan eş, ortak ve ilişkilerden yana çok şanslı olmakla beraber belirsizlikler de yaşayabilirsiniz. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için ev hayatınız, aile, yuva, emlak, arsa gibi konularda da belirsizlikler söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 8.evinizde sizi ortak değerler, cinsellik, ölüm ve ölüm ötesi alem ve okült konularda derinleşebileceğiniz yeni başlangıçlar yaparak hayatta yükselme, büyüme ve gelişme şansı ve fırsatı sunacaktır.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin 3/9 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 3/9 ev konularınızda gerçekleşeceği için eğitim öğrenim, yakın çevre ilişkileriniz, akademik kariyer yurtdışı bağlantılı konular, ticari faaliyetler ile ilgili alanlara yönelmenizi gerektirecektir.

Yükselen Terazi ve Terazi Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 5.evinizde ve 4.evinizi de yönetiyor olacak. Aşk, çocuklar, hobiler, yatırımlar, aile, yuva, ev hayatınız ile ilgili konularda hali hazırda kurmuş olduğunuz hayat düzeniniz şu haliyle size, oh buna da şükür böyle iyi gidiyor deseniz de, artık kendinizi ev hayatı, aile, yuva, aşk hayatınız ve çocuklarınız ile ilgili konulara yenilikçi bir bakış açısıyla yaklaşarak hayat düzeninizi yapılandırmanızı isteyecektir.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 5.ve 8.evlerinizdeki sabit bir şekilde öylece hiç kıpırdamadan yıllarca aynı işi aynı şekilde devam eden düzenli yapıyı aniden değişime uğratarak, aşk, çocuklar, hobileriniz, yatırımlar, ortak değerler, ölüm ve ölüm ötesi alem, cinsellik, kredi ve borçlar ile ilgili alanlarda ani değişimler gözlemleyebilirsiniz.

Jüpiter 6.evinizde Balık burcu seyahati süresince günlük rutin hayatınız, genel sağlığınız, çalışma koşullarınız, evcil hayvanlarınız ile ilgili alanlarda size şans ve fırsatların gelmesiyle iş hayatınızda başarı elde etmeyi ve maddi kaynaklarınızın da yükselmesine sebep olabilir.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 6.ev konuları olan çalışma koşulları ile ilgili alanlarda çok şanslı olabilirsiniz. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için eğitim öğrenim, sözleşmeler anlaşmalar, yakın çevre ilişkileriniz ile ilgili konularda birtakım belirsizlikler söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 7.evinizde sizi eş, ortak ve ikili ilişkilerle yeni başlangıçlar yaparak hayatta yükselme, büyüme ve gelişme şansı ve fırsatı sunacaktır.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin 2/8 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 2/8 ev konularınızda gerçekleşeceği için ölüm ve ölüm ötesi alem, cinsellik, okült bilgiler, başkalarının kaynakları, maddi kaynaklarınız, yetenekleriniz ve becerileriniz, öz değer duygularınıza yönelmenizi gerektirecektir.

Yükselen Akrep ve Akrep Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 4.evinizde ve 5.evinizi de yönetiyor olacak. Hali hazırda oturmuş bir düzende yürüyüp giden bir ev, aile, eğitim hayatı varken, Satürn sizden ev, aile ve yakın çevre ilişkilerinizde düzenini sağlamlaştırmanızı, ya da yolunda gitmeyen arıza çıkaran durumlar için de sorumluluk almanızı istedi. Taşınma, yeni bir iş düzenine geçme aile büyükleri ile ilgilenmeniz gerekecek. Fakat artık biraz yenilikçi ol. Yakın çevre ilişkilerini hala gözden geçirmen gerekiyor. Daha üst bir bakış açısıyla değerlendirme yönel artık diyor.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 4.ve 10.evlerinizdeki sabit bir şekilde öylece hiç kıpırdamadan yıllardır süregelen ilişkileriniz, aile hayatı, ev hayatındaki düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir. Eş ya da ortaklıklardan ayrılma, yeni bir ilişkinin başlaması, yeni bir iş, yeni bir ev hayatı düzeni kurmak söz konusu olabilir.

Jüpiter 5.evinizde Balık burcu seyahati süresince aşk, çocuklar, yatırımlar, hobileriniz ile ilgili konularda şan ve fırsatlarla karşılaşarak, yeni bir aş, çocuk sahibi olmak, yatırım yapmak, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak, ya da hayattan keyif alabileceğiniz birçok şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yükseleninize üçgen açı desteği vereceği için bu dönemi iyi değerlendirmenizi, karşınıza çıkan fırsatları dikkate almanızı tavsiye edebilirim.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 5.ev konuları olan aşk, çocuklar, yatırımlar, hobiler ile ilgili alanlarda şans ve fırsatlarla karşılaşırken aynı zamanda yine bu konularda belirsizlikler de yaşamanıza sebep olabilir.

Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 2.ev konuları olan maddi kaynaklarınız, öz değer duygunuz, yetenek ve becerileriniz ile ilgili alanlarda da belirsizlikler söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 6.ev konuları olan günlük rutin hayatınız, çalışma koşullarınız, genel sağlınız, evcil hayvanlarınız ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, Jüpiter 10.ve 2.evinize vereceği üçgen açı desteğiyle kariyer hayatınızda ve maddi kaynaklarınızda artış meydana getirebilir.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin 1/7 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 1/7 ev konularınızda gerçekleşeceği için ilişki ya da ortaklıklarda ayrılıklar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Yükselen Yay ve Yay Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 3.evinizde ve 2.evinizi de yönetiyor olacak. Yakın çevre ilişkileriniz, eğitim öğrenim hayatı ile ilgili alanlarda tüm kısıtlanmalara rağmen kendinizi ifade etmek için büyük çaba ve gayret sarf ettiniz. Ve bu sene de bu durumun devam edeceğini, Satürn’ün sizden istediği yenilikçi bir bakış açısıyla kendi özgünlüğünüzü ortaya çıkarma mücadelesine devam edeceğinizi göstermektedir.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 3.ve 6.evlerinizdeki sabit bir şekilde devam eden yakın çevre ilişkileriniz ve çalışma koşullarınızda, genel beden sağlığınızda süregelen düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir.

Jüpiter 4.evinizde Balık burcu seyahati süresince ev, aile, yuva, ev hayatı, emlak, arsa ile ilgili alanlarda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 4.ev konuları olan ev, aile, yuva, ev hayatı, emlak, arsa ile ilgili konularda şans ve fırsatlarla karşılaşırken aynı zamanda yine bu konularda belirsizlikler de yaşamanıza sebep olabilir. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 2.ev konuları olan etrafınızdaki insanlar, kişilik ve karakteriniz ve dış görünüşünüz ile ilgili alanlarda da belirsizlikler söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 5.ev konuları olan aşk, çocuklar, yatırımlar, hobileriniz ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yükseleninize ve 9.evinize üçgen açı desteği vererek, yeni bir aşk, yeni bir yatırımda bulunmak, yurtdışı ya da deniz aşırı yolculuklar seyahatler yapmak, çocuk sahibi olmak ile ilgili alanlarda ilahi destek alabilirsiniz.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin 6/12 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 6/12 ev konularınızda gerçekleşeceği için genel beden sağlığınız ve ruhsal psikolojik sağlığınız, günlük rutin hayat düzeni ve kaos, çalışma koşullarınız ve kontrolünüz dışı gelişen koşullar ile ilgili konulara yönelmeniz gerekecektir.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 2.evinizde ve 1.evinizi de yönetiyor olacak. Geçen seneden beri Satürn ile yaşamış olduğunuz hayat deneyimleriyle tüm limitlerinizi zorladığı, tam anlamıyla sağlam bir karakter sahibi olmanız için adeta en dibi yaşamak neymiş size gösterdiği ve yeniden ayağa kaldırarak yeniden yapılanmanıza olanak sağlayan bir transit yaşattı diyebiliriz.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 2.ve 5.evlerinizdeki sabit bir şekilde devam eden maddi kaynaklarınız, yetenek ve becerileriniz, öz değer duygunuz, aşk, çocuklar, yatırımlar ile ilgili alanlarda süregelen düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir.

Jüpiter 3.evinizde Balık burcu seyahati süresince eğitim öğrenim, yakın çevre ilişkileri, sözleşme ve anlaşmalar, ticari faaliyetler ile ilgili alanlarda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 3.ev konuları olan eğitim öğrenim, yakın çevre ilişkileri, sözleşme ve anlaşmalar, ticari faaliyetler ile ilgili konularda belirsizlikler de yaşamanıza sebep olabilir. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 12.ev konuları olan kontrol dışı gelişen olaylar, hastane ve hapishane gibi kapalı yerler, bilinçaltı mistik ve psişik konularla ilgili alanlarda da yine belirsizlikler söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 4.ev konuları olan ev, aile, yuva, ev hayatı, emlak ve arsa ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 8.ve 12.evlerinize üçgen açı desteği vereceği için karma temizliği yapmak, spiritüel konularda eğitim alabilir, ya da spiritüel alanlarda almış olduğunuz eğitimler ile ilgili konularda home ofis şeklinde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin 5/11 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 5/11 ev konularınızda gerçekleşeceği için aşk, çocuklar, yatırımlar, sosyal çevre ilişkileriniz, vakıf dernek gibi kalabalık gruplar ile ilgili konulara yönelmeniz gerekecektir.

Yükselen Kova ve Kova Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 1.evinizde ve 2.evinizi de yönetiyor olacak. Yükselen Oğlak’lar gibi siz yükselen Kova’lar da çok zor bir transitten geçiyorsunuz. Geçen seneden beri Satürn hayatınızdan çok insanı silip süpürdü diyebiliriz. İnsanlardan izole olduğunuz kendinizle baş başa kaldığınız zor zamanlardan geçtiniz. Aslında bunların hepsi sizi, ben bu hayatta nereye gidiyorum, neden buradayım, neden bunları yaşıyorum, ben bu hayattan ne istiyorum sorularını size sordurtarak sağlam bir karakter oluşturmanız içindi. Şimdi artık hayatta yaptığımız ya da ağzımızdan çıkan tek bir kelimenin dahi sorumlusunun aslında başkaları değil de kendimiz olduğunu, başkalarını suçlamak yerine bu sorumluluğun bize ait olduğunu kabul etmemiz gerektiği bilinciyle, sağlam bir karakter sahibi olmayı öğrenmek olduğunu Satürn size öğretmeye başladı.

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 1.ve 4.evlerinizdeki sabit bir şekilde devam eden ev, aile, ev hayatı ve aile üyeleri ile olan ilişkilerinizdeki süregelen düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir.

Jüpiter 2.evinizde Balık burcu seyahati süresince maddi kaynaklarınız, yetenek ve becerileriniz, öz değer duygunuz ile ilgili alanlarda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 2.ev konuları olan maddi kaynaklarınız, yetenek ve becerileriniz, öz değer duygunuz ile ilgili konularda da belirsizlikler de yaşamanıza sebep olabilir. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 11.ev konuları olan sosyal çevre, arkadaş ve dostlarınız, vakıf dernek gibi kalabalık gruplar ile ilgili konularda da yine belirsizlikler yaşamanız söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 3.ev konuları olan eğitim öğrenim, yakın çevre ilişkileri, ticari faaliyetler ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 3.ve 7.evlerinize üçgen açı desteği vereceği için yakın çevrenizdeki insanlar ve sosyal ilişkilerinizden desteği ile hayallerinizi destekleyen yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin 4/10 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 4/10 ev konularınızda gerçekleşeceği için iş, kariyer ve meslek hayatınız, aile, yuva ev hayatınız aile bireyleri ile ilgili konulara yönelmeniz gerekecektir.

Yükselen Balık ve Balık Burçları

Geçen seneden beri Kova burcunda seyahat eden Satürn bu sene de 12.evinizde ve 11.evinizi de yönetiyor olacak. Satürn 12.ev geçişi oldukça zor ve meşakkatli bir transittir. Kendi içinde bir döngüyü tamamlayan Satürn hayatımızın birçok alanında sonlanmalar ve tamamlanmalar getirir hayatımıza. Ama daha çok bilinç altında sonlandırır, bazı sayfaları kapatırız. Aslında 12.ev Satürn’ü kişiyi 1.eve hazırlarken 12.evde olgunlaştırır. Tabiri caizse şarap gibi ezer, ezer, ezer…

Yılın son aylarında sonbaharda Satürn Uranüs karesi özellikle 3.ve 12.evlerinizdeki sabit bir şekilde devam eden hayatta yakın uzak fark etmeksizin tüm ilişkileri, kendimizi nasıl ifade ettiğimizi, nasıl ilişki geliştirdiğimizi gelip sorgulatmaya, kendi halinde yürüyen ilişkilerinizdeki süregelen düzenli yapıyı aniden değişime uğratabilir.

Jüpiter 1.evinizde Balık burcu seyahati süresince bizatihi şansın ve fırsatların sizin kendiniz olduğunu bilmelisiniz. Nazar boncukla dolaşır gibi kısmetlisinizdir. Bu fırsatı iyi değerlendirip her türlü konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hayatta yükselme kendi kısmetinizi kendi kendinize elde edeceğiniz bir dönemde olduğunuzu unutmamalısınız.

Jüpiter Balık seyahatindeyken Nisan ayında Neptün’le kavuşum açı bağlantısında olduğunda 1.ev konuları olan kişiliğiniz ve karakteriniz, dış görünüşünüz ve etrafınızda bulunan insanlar ile ilgili konularda da belirsizlikler de yaşamanıza sebep olabilir. Jüpiter Yay burcunu da yönettiği için 10.ev konuları olan iş, kariyer ve meslek hayatınızla le ilgili konularda da yine belirsizlikler yaşamanız söz konusu olabilir.

Jüpiter mayıs ayında Koç burcuna giriş yaparak Ekim sonuna kadar da Koç burcu seyahatini devam ettirecek. Şans ve fırsatlarla birlikte gelen iyicil bir gezegen olan Jüpiter 2.ev konuları olan maddi kaynaklarınız, yetenek ve becerileriniz, öz değer duygunuz ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 2.ve 6.evlerinize üçgen açı desteği vereceği için yetenekli olduğunuz bir alanda para da kazanabileceğiniz ve öz değer duygunuzu da yükseltebileceğinizi yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Ay Düğümler bu yıl Boğa ve Akrep akslarına geçerek sizin 3/9 akslarınızı tetikleyecektir. Tutulmalar 3/9 ev konularınızda gerçekleşeceği için eğitim öğrenim, yakın çevre ilişkileri, ticari faaliyetler, yurtdışı bağlantılı seyahatler, akademik kariyer alanları ile ilgili konulara yönelmeniz gerekecektir.

Işıkta ve aydınlıkta kalmanız dileğiyle...

Sevgilerimle…

Yazarın Diğer Yazıları