Yeliz Koç, Alman Playboy'una kapak oldu

Almanya vatandaşı Türk TV yıldızı Yeliz Koç, Almanya'da yayınlanan Playboy'a kapak oldu.

Yeliz Koç, Alman Playboy'una kapak oldu

Yarı çıplak fotoğrafları yayınlanan Yeliz Koç, "Babamın fotoğraflardan haberi yok" diye konuştu.

Yeliz Koç'un Playboy'a kapak olmanın ardından sosyal medyada kendisine yönelik çok  sayıda nefret içeren mesaj atıldığı görülüyor.

Koç ise, Playboy'a kapak olmasını "Her zaman hayalimdi" diye yorumluyor.

Yeliz Koç, Alman Playboy'una kapak oldu

Pozlarıyla gurur duyduğunu söylüyor Koç, "Bu cesareti gösterdiğim için kendimle gururu duyuyorum. Türk olan babamın henüz fotoğraflardan haberi yok. Nasıl tepki vereceğini bilmiyor. Gurur duyacağını umuyorum" dedi.

Alman basınında yer alan haberler göre Yeliz Koç, bu pozları doğum yaptıktan birkaç ay sonra verdi.

Kızının babasının Jimi Blue Ochsenknecht olduğun ubelirten Yeliz, kendisiyle görüşmediklerini belirterek "Kızımı aramıyor, nasıl olduğunu sormuyor, umarım bu değişir" dedi.

Yeliz Koç'un yer aldığı "Kampf der Realitystars" Alman RTL 2 kanalında yayınlanıyor.

Koç şu anda bu TV programında tanıştığı Paco Herb'le çıktıklarını belirtirken "24 saat beraberiz ama hala birbirimizi tanıyoruz, nereye varacağını henüz bilmiyoruz" dedi.

Yeliz Koç, Alman Playboy'una kapak oldu

Yeliz Koç kimdir?

Yeliz Koç, Hannover'de 03.11.1993 tarihinde doğdu. Bir Alman annesinin ve bir Türk babasının kızıdır. Liseden mezun olduktan sonra kozmetik ve sağlık sektöründe çalışmış, dünyayı gezmiş ve ardından 2 yıllık güzellik ve makyaj sanatçısı eğitimi vermeye karar vermiştir. Bu süre boyunca profesyonel eğitimi de tamamladı. 2017'nin sonunda sınavını onurlandırdı. 2018 başında RTL kubbe gösterisi için "Der Bachelor" adayıydı.

Yeliz Koç, Alman Playboy'una kapak oldu