YENİÇAĞ Yazarı Mehmet Şahincileroğlu açıkladı! İşte Emrah'ın eski eşi Sibel Erdoğan'ın yeni işi…

Televizyon ve magazin dünyasına dair yazılarıyla dikkat çeken YENİÇAĞ Gazetesi Köşe Yazarı Mehmet Şahincileroğlu, Emrah'ın eski eşi Sibel Erdoğan'ın yeni işini açıkladı.

YENİÇAĞ Yazarı Mehmet Şahincileroğlu açıkladı! İşte Emrah'ın eski eşi Sibel Erdoğan'ın yeni işi…

YENİÇAĞ Gazetesi Köşe Yazarı Mehmet Şahincileroğlu, bugünkü yazısında Emrah’ın 2022 Şubat’ında boşandığı eski eşi Sibel Erdoğan’ın yeni işini yazdı.

İşte Mehmet Şahincileroğlu’nun o köşe yazısı:

“Sibel Erdoğan şarkıcı oldu…

Bugüne kadar çok sayıda unutulmaz şarkıya imza atan Emrah, 40. sanat yılını kutladığı saygı albümü projesinde farklı isimlerin okuduğu şarkılarını paylaşmaya devam ediyor.

Emrah’ın son olarak yayınladığı şarkıyı yorumlayan isim dikkat çekti. Emrah’ın Şubat 2022’de boşandığı, çocukları Eleysa ve Elyesa’nın annesi eski eşi Sibel Erdoğan, stüdyoya girerek söz ve müziği Emrah’a ait ‘Seni Seviyorum’ şarkısını okudu.

Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanan projenin 16. şarkısı ‘Seni Seviyorum’u öyle güzel yorumlamış ki, dinlerken hayran kaldım, insanı yormuyor.

Sibel Erdoğan, bu çalışmayla şarkıcılığa da adımını atmış oldu. Umarım, devamı gelir. Ben yorumunu beğendim. Dinleyeni bol olsun.”