Yeşilçam filmlerini aratmayacak aşk hikayesi! 38 yıllık ilk aşkına Esra Erol'da kavuştu!

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programında Yeşilçam filmlerini aratmayacak bir aşk hikayesine tanık olundu.

Yeşilçam filmlerini aratmayacak aşk hikayesi! 38 yıllık ilk aşkına Esra Erol'da kavuştu!

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında filmlere konu olacak bir kavuşma yaşandı. 38 yıl önce birbirlerine aşık olan ve birlikte kaçmaya karar veren Havva Hanım ve Servet Bey, aileler yüzünden ayrılmak zorunda kaldı. Yıllar sonra farklı birer hayat kuran ikili, bir süre sonra eşlerinden ayrıldı ve tesadüf eseri manavda karşılaştı.

 Havva Hanım, arkası dönük olan Servet Bey’e “Bu pırasanın fiyatı ne kadar?” diye sordu, Havva’yı sesinden tanıyan Servet ise, “Sana bedava” yanıtını verdi.

 “Hiçbir pırasa fiyatı bu kadar romantik sorulmamıştı”

 Yıllar önce ikilinin arasında geçen bu diyalog canlı yayına damga vururken sunucu Esra Erol da “Hiçbir pırasa fiyatı bu kadar romantik sorulmamıştı herhalde” diyerek stüdyodaki herkesi güldürdü.

Havva hanım, servet beyi terk etti

Yıllar sonra karşılaşan ikili 4 yıl beraberlik yaşadıktan sonra bir anlaşmazlık sonucu Havva Hanım Servet Bey’i terk ediyor. Terk edilen Servet Bey, yeniden ilk aşkına kavuşabilmek ve 38 yıllık aşkıyla nikah masasına oturmak için Esra Erol’a başvurdu.

“Bu yüzyılda böyle bir aşk görülmemiştir”

1 gün sonra Havva Hanım, Servet Bey’in çağrısına kulak verdi ve Esra Erol’un programına geldi. Havva Hanım “Ben çok şanslı bir kadınım, bu yüzyılda böyle bir aşk görülmemiştir. Biz birbirimizi çok sevdik” dedi.

Servet Bey ise, aşkını şöyle dile getirdi: “O uyurken ben onun nefesini dinliyorum.”

Maddi sebeplerden dolayı biten ve 38 yıl sonra yeniden kavuşan çift için Esra Erol’da programına telefon yağdı.