Yonca Evcimik yıllar sonra itiraf etti! 'O albümün önünü kestiler'

Yonca Evcimik, Gülay Kamaz'la Hayata Dair programına konuk oldu. Kariyeri hakkında merak edilen sorulara yanıt veren ünlü şarkıcı, 1995 yılında çıkardığı I'm Hot For You albümü hakkında konuştu. Evcimik, albümün başarısını anlatırken 'Önümü kestiler' dedi.

Yonca Evcimik yıllar sonra itiraf etti! 'O albümün önünü kestiler'

Yonca Evcimik, Gülay Kamaz’la Hayata Dair programına konuk oldu. Kariyeri hakkında merak edilen sorulara yanıt veren ünlü şarkıcı, 1995 yılında çıkardığı ”I’m Hot For You” albümü hakkında konuşan Evcimik, albümün başarısını anlatırken, ”Önümü kestiler” dedi.

‘Şimdikinden daha açık giyiniyorduk’

Kariyerini küçük yaşlarda hazırladığını söyleyen Yonca Evcimik, “Dışarda gördüklerimi hep ülkemde yapmaya çalıştım. Bu kadar mihenk taşı olacağını düşünmemiştim. Şimdi mesela kıyafetler konuşuluyor ya. O zamanlar daha açık şeyler giyiyorduk lafı bile edilmiyordu. Dans ediyordum zaten seksilik ön planda değildi.” diye konuştu.

Müzik kariyeri hakkında açıklamalar yapan ünlü popçu, ‘I’m Hot For You’ albümüne dair de dikkat çeken bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

“Önceden imkanlar vardı. Biz ‘Abone’ şarkısını arkasından ‘Kendine Gel’ sonra ‘8.15 Vapuru’ şarkısını sonra ‘Bandıra Bandıra’yı yaptık. O da Türkiye’nin ilk rap şarkısı aslında. Rap yapıldıysa 94 yılında zaten yapıldı. Sonra Türkiye tamam dedim acaba yurt dışına da bir şey yapabiliyor muyuz dedim. 2019 ekibi ile beraber sevgili Ceylan Çaplı ile beraber karar aldık. O zaman Hollanda’da bir şeyler yapıyorlardı onlar. Orada I’m Hot For You albümün çıkardık. Tamamen albümü orada doldurduk, MTV çalışmaları yapıldı. Çok iyi oldu iki numaralara çıktı Avrupa ülkelerinde. İngiltere’de dans şarkıları arasında 1 numara oldu. Daha da yürüyecekti ama önümüzü kestiler. Yurt içinden birileri önümüzü kesti. Yıllar sonra kim olduğunu söylediler ama bende saklı kalsın. Gün gelir kendi söylerse söyler. Ayağına dolanır zaten bir gün.”