3. kez anne olmaya hazırlanıyor! Adriana Lima, son haliyle şoke etti!

Üçüncü kez hamile olan Adriana Lima erkek bebeği olacağını duyurmuştu. Los Angeles'ta Alexander Wang için podyumda çıkan Lima'nın karın kasları sosyal medyada tartışma yarattı.

3. kez anne olmaya hazırlanıyor! Adriana Lima, son haliyle şoke etti!

Eski top model Adriana Lima, 7 ay önce yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olacağı müjdesini sosyal medya hesabından duyuran Lima'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Cinsiyet partisi düzenledi

Lima, Lemmers ve çocuklarıyla cinsiyet partisi düzenledi. Paylaşımda erkek bebeklerinin olacağını öğrenen ünlü çiftin mutluluğu, objektiflere böyle yansıdı. Adriana Lima'nın gönderisine, hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

3. kez hamile olan Adriana Lima'nın karın şekli olay oldu

Adriana şaşırttı

Hamileliğinde çalışmaya devam eden Adriana Lima, Los Angeles'taki Alexander Wang defilesinde sahneye çıktı. Ünlü model, büyüyen karnını gösteren siyah bir elbise giydi. Podyuma çıkan Lima'nın karnının şekli ise dikkatlerden kaçmadı. Uzun yıllardır spor yapan modelin karın kasları varken hamile kaldığı için göbek şeklinin farklı olduğu ileri sürüldü. Bunun yanı sıra ünlü model karın kası ameliyatı olduğu da konuşulanlar arasında.

"20 yıllık ebeyim ilk kez görüyorum"

Adriana Lima'nın göbeğinin şeklini gören sosyal medya kullanıcıları, "20 yıllık ebeyim ilk defa böyle hamile göbeği gördüm" ve "Karın kası operasyonu yaptırdığı çok belli" yorumlarını yaptı.

3. kez hamile olan Adriana Lima'nın karın şekli olay oldu