Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı ve arkadaşı kaza geçirmişti! Zeynep Yılmaz'dan ilk açıklama geldi!

Bolu'da Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda dün kaza yapan Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı ve arkadaşı Yasmin'in durumuyla ilgili Ilıcalı'nın eski eşi, aynı zamanda Leyla'nın annesi Zeynep Yılmaz'dan bir açıklama geldi. Kaza sonrası ilk açıklamayı yapan Yılmaz, 'Kızlarımız ve sürücü arkadaşımız kazayı şükürler olsun yara almadan atlattı' dedi.

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı ve arkadaşı kaza geçirmişti! Zeynep Yılmaz'dan ilk açıklama geldi!

Magazin Mahallesi'nin haberine göre kaza, dün öğle saatlerinde Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda meydana gelmişti. Acun Ilıcalı’nın özel şoförünün kullandığı cip, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkmıştı. Yol kenarına savrulan cip, ormanın içine doğru sürüklenmişti.

Kazada yaralanan olmadı

Acun Ilıcalı’nın kızı Leyla Ilıcalı ve yakın arkadaşı Yasmin’in içinde bulunduğu cipte yaralanan olmamıştı. Cip, çekiciyle bulunduğu yerden kaldırılırken sürücü ve Ilıcalı’nın kızı ile arkadaşının da başka araçla gidecekleri yere götürüldüğü bildirilmişti. Leyla Ilıcalı ve arkadaşı Yasmin’in Kartalkaya tatilinden döndükleri öğrenilmişti.

Kaza sonrası ilk açıklama anne Zeynep Yılmaz’dan geldi

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, kaza sonrası ilk açıklamayı sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptı. Kızı Leyla ile bir karesini paylaşan Yılmaz, fotoğrafa şu notu düştü:

“Kızım Leyla ve çok sevdiğimiz arkadaşı Yasmin in içinde olduğu araç dün Bolu Kartalkaya dönüşü kayarak yoldan çıktı ve ağaca vurdu. Kızlarımız ve sürücü arkadaşımız kazayı şükürler olsun yara almadan atlattı. Arayan, soran ve mesaj atan herkese çok teşekkür ederiz.”