'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri', tüm kategorilerde birinci oldu

'Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine… İnci ne kadar değerli,  iplik o kadar ince…' 'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri', dün akşam yeni bölümüyle Kanal D'de izleyici karşısına çıktı. Tüm Türkiye'nin büyük bir ilgiyle izlediği dizinin dördüncü bölümü AB kategorisinde 10,80 reyting 27,11 izlenme oranı, 20+ABC1 kategorisinde 11,67 reyting 26,41 izlenme oranı, tüm kişilerde ise 9,07 reyting 21,82 izlenme oranı alarak tüm kategorilerde zirvenin sahibi oldu.

'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri', tüm kategorilerde birinci oldu

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor.

Herkesin ‘inci’likli hikayesinin anlatıldığı projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Baba-oğul ilk kez karşı karşıya geldi

Azem Cihan’ı bulmanın sevincini yaşadı fakat oğlu ile yüz yüze gelmesi o kadar kolay olmadı.  Zahir, Dilber’i oğlu ile tehdit etmeye başladı.

Piraye kendini yeni bir heyecana kaptırmaya hazırken Azem tahmin etmediği bir gönül karmaşasına doğru sürüklendi.

Azem dört bir yanda yaşadığı karmaşa Cihan’ın adresini bulmasıyla biraz olsun yatışsa da Cihan, Azem’i görmeyi kabul etmedi. Pes etmeyen Azem, Cihan’dan habersiz oğlunun mekanına gitti ve baba - oğul ilk kez karşı karşıya geldi.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!