Ada Masalı'nın yeni bölümünde sürpriz gelişme!

Ay Yapım'ın Star TV'de seyirciyle buluşan dizisi 'Ada Masalı'nın 13. bölümünden ekranlara gelen yeni tanıtımda Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz'ın (Alp Navruz) evlilik kararı herkesi şaşırtıyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ada Masalı'nın yeni bölümünde sürpriz gelişme!

Ada Masalı’nın yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Kırlangıç Adası’nda düzenlenen voleybol turnuvası Haziran ile Poyraz’ı İdil (Beril Pozam) ve Batu’yla (Erdem Kaynarca) karşı karşıya getiriyor.

Kıyasıya bir mücadelenin verileceği voleybol maçı renkli anlara sahne oluyor. Poyraz’ın, Haziran için Zeynep’le (İpek Tenolcay); Haziran’ın ise Poyraz için Aliye’yle (Bedia Ener) tartışması, genç çifti herkesi şoka sokacak bir karar almaya itiyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!