Alişan ile boşanacakları iddia edilmişti! Buse Varol suskunluğunu bozdu!

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadığı konuşulan oyuncu Buse Varol ile şarkıcı Alişan'ın boşanmak için mahkemeye dilekçe verdiği iddia edilmişti. Varol, konuyla ilgili suskunluğunu bozdu.

Alişan ile boşanacakları iddia edilmişti! Buse Varol suskunluğunu bozdu!

Geçtiğimiz günlerde kızları Eliz'in birinci yaş gününü ayrı ayrı kutlayan Alişan ve Buse Varol'un boşanma aşamasında olduğu ileri sürülmüştü. Çiftin, yasal işlemleri başlattığı iddia edilmişti.

'Boşanma' iddialarına yanıt

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; oyuncu Buse Varol, önceki gün Bebek'teki bir otelde aralarında meslektaşı Fatoş Kabasakal'ın da olduğu arkadaş grubuyla buluştu. Çıkışta objektiflere yansıyan Varol, eşi Alişan ile haklarında çıkan boşanacakları yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Eşiyle evlerini ayırmadıklarını ifade eden oyuncu, "Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz." diyerek, haklarında çıkan 'boşanma' haberlerini yalanladı.

Haber

"Yüzük gösterge değil"

Ayrıca evlilik yüzüğünü çıkardığı görülen Buse Varol, konunun hatırlatılması üzerine "Yüzük ya da başka bir şey onlar gösterge değil. Ben de hiçbir şeyin sebebini bilmiyorum. Her gün uyandığımda bambaşka haberler görüyorum. Bana yazılanları ben de sosyal medyadan, gazetelerden okuyorum." ifadelerini kullandı.

"Bunlar çok özel konular"

Evliliklerinde sorun yaşamadıklarını ifade eden Varol, "Kriz falan gerçekten yok. Bazı şeyleri hep göz önünde yaşadık ama bunlar çok özel konular olduğu için konuşmak istemiyorum. Bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz." dedi.

Haber

Buse Varol, muhabirlerin "Peki sizi ne zaman birlikte göreceğiz?" sorusuna ise "Denk geliriz illa ki. Buralardayız. Bir yere gittiğimiz yok." yanıtını verdi. Ünlü isim, çıkan haberlerin aksine mahkemeye boşanma dilekçesi vermediklerini de belirtti.

Geçtiğimiz günlerde kızı Eliz'e doğum günü partisi düzenleyen Buse Varol, oğlu Burak için özel bir kutlama yapmayacaklarını ifade etti. Burak'ın doğum gününde Alişan ve ailesi ile birlikte bir araya gelip gelmeyecekleri sorulan Varol, "Burak'ın sınıf arkadaşlarıyla yaptığı bir etkinlik olacak. Benim ya da onun ailesinden kimse olmayacak. Okulda kutlayacak. Evde kutlamayı konuşmadık. Burak artık üç yaşında olduğu için o arkadaşlarıyla olmak istiyor." şeklinde cevap verdi.

Ayrıca Buse Varol'un, gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada evlilik yüzüğü takmadığı için ellerini vücuduna dolaması ve hiç ayırmaması dikkatlerden kaçmadı.